Sunca

Lista articolelor despre sunca pe AflaCum.ro

Articole despre sunca

Citeste cele mai noi articole despre sunca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sunca, pe AflaCum.ro!

Sunca presata reprezinta un deliciu pe care romanii il cumpara, de obicei, din comert. Unii, insa, stiu sa-l prepare acasa. Daca iti surade ideea, trebuie sa citesti ce urmeaza! Iti prezentam o reteta de sunca presata din carne de porc fara adaosuri sau conservanti!

Sunca presata de porc. Ingrediente:

- 3,5 kg de pulpa de porc;

Iti place sunca de porc sau slana, asa cum ii spun ardelenii? Atunci stii ca poate fi consumata simpla, afumata si bineinteles in diverse retete delicioase. Dar cum ai reactiona daca ti-am spune ca poate fi preparata si fara fierbere? Ei bine se poate si nu e deloc complicat sa obtii asa ceva. Sunca fara fierbere se mai numeste si pancetta.

Cum sa prepari sunca fara fierbere – pancetta. Ai nevoie de:

- o bucata de piept de porc (2 kg) – ideal, de casa;

Aceasta budinca se obtine din taitei de casa numiti iofca in combinatie cu sunca.

Ingrediente:

- 3 galbenusuri,
- o ceasca de smantana,
- 200 g sunca,
- o ceasca de caimac,
- o ceasca de faina,
- sare.

Mod de preparare:

Este timpul sa ne pregatim de sarbatori. Pentru ca o masa festiva incepe cu aperitivul, noi va invatam cum se fierbe sunca.

Mod de fierbere:

Intr-un vas destul de incapator se pune sa se infierbante apa.

Pentru prepararea suncii se foloseste pulpa de porc cu sare, trecuta prin fum.

Ingrediente:

- La 10 kg de carne,

Un aperitiv gustos si hranitor il reprezinta ouale umplute cu ciuperci si sunca.

Pentru aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 6oua, 2 galbenusuri,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.