Sunca, aperitiv

Lista articolelor despre sunca si aperitiv pe AflaCum.ro

Articole despre sunca si aperitiv

Citeste cele mai noi articole despre sunca si aperitiv publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sunca si aperitiv, pe AflaCum.ro!

Este timpul sa ne pregatim de sarbatori. Pentru ca o masa festiva incepe cu aperitivul, noi va invatam cum se fierbe sunca.

Mod de fierbere:

Intr-un vas destul de incapator se pune sa se infierbante apa.

Sunca presata reprezinta un deliciu pe care romanii il cumpara, de obicei, din comert. Unii, insa, stiu sa-l prepare acasa. Daca iti surade ideea, trebuie sa citesti ce urmeaza! Iti prezentam o reteta de sunca presata din carne de porc fara adaosuri sau conservanti!

Sunca presata de porc. Ingrediente:

- 3,5 kg de pulpa de porc;

Iti place sunca de porc sau slana, asa cum ii spun ardelenii? Atunci stii ca poate fi consumata simpla, afumata si bineinteles in diverse retete delicioase. Dar cum ai reactiona daca ti-am spune ca poate fi preparata si fara fierbere? Ei bine se poate si nu e deloc complicat sa obtii asa ceva. Sunca fara fierbere se mai numeste si pancetta.

Cum sa prepari sunca fara fierbere – pancetta. Ai nevoie de:

- o bucata de piept de porc (2 kg) – ideal, de casa;

Astazi, iti oferim o reteta simpla si delicata pe baza de peste. Ne referim la aperitivul cu somon. N-o sa iti ia mai mult de un sfert de ora sa pregatesti aceasta delicatesa, pe care sa o consumi cu pofta la micul dejun si nu numai.

Ingrediente:

- 2 fasii de somon fume;

Painea prajita cu ciuperci este o gustare tipic frantuzeasca, care poate fi savurata in orice moment al zilei, fiind usor de preparat, dupa cum urmeaza:

Ingrediente ( pentru 2 portii):

- o legatura de patrunjel;

Galbiorii sunt bogati in vitamina D, la fel ca toate ciupercile. Vitamina D este cunoscuta  pentru proprietatile anti-cancer, dar si pentru acidul glutamic, acid ce protejeaza imunitatea. Asa ca o sa iti placa sa prepari chifle cu galbiori.

Ingrediente pentru opt bucati:

- 150 grame de galbiori proaspeti;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat. Ingrediente: - 250 g...
Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun. Ingrediente: - 6 oua, - 4...
Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute. Ingrediente: ...
Aceasta budinca se obtine din taitei de casa numiti iofca in combinatie cu sunca. Ingrediente: - 3...
Pentru prepararea suncii se foloseste pulpa de porc cu sare, trecuta prin fum. Ingrediente: - La...
Cartofii folositi pentru prajire se pot taia in felii subtiri si uniforme. Ei pot fi serviti inclusiv...