Vaca, carne vaca

Lista articolelor despre vaca si carne vaca pe AflaCum.ro

Articole despre vaca si carne vaca

Citeste cele mai noi articole despre vaca si carne vaca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vaca si carne vaca, pe AflaCum.ro!

Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate, de la coada.

Ingrediente:

- 1 kg carne macra de vaca,
- 3 cepe mijlocii,
- o lingura untura,
- o lingura bulion,
- sare.

Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii cum sa ii prepari.

Ingrediente:

- 1 kg carne de vaca de la gat,
- 200 grame seu de vaca,
- un varf de cutit de piper,
- chimen,
- bicarbonat,
- o capatana de usturoi,
- sare.

Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti.

Acestea se pot face din carne de vaca, de porc si de miel, la alegere sau in combinatie.

Ingrediente:

Antricoatele de vita fripte in ulei sau untura se pot servi impreuna cu sos de mustar.

Ingrediente:

- 6 antricoate,
- 2 linguri de mustar,
- o ceasca zeama de carne,
- 150 g ciuperci,
- o ceapa mijlocie,
- 2 linguri de unt,
- 2 linguri de ulei,
- un pahar de vin rosu,
- sare.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.