Nunta

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata pentru care trebuie sa te pregatesti temeinic! Citeste articolele noastre si afla ce trebuie sa faci pentru ca evenimentul in sine sa decurga conform planurilor!

Marea varietate a tesaturilor si progresele tehnologice ale acestui domeniu fac ca alegerea materialelor pentru rochia de mireasa sa fie din ce in ce mai grea.

Pentru viitoarele mirese care aleg natura ca spatiu pentru celebrarea casatoriei recomand rochiile vaporoase, cuceritoare prin naturalete si confort.

Rochia de mireasa este piesa de rezistenta a intregii nunti! Ea este personajul in jurul careia se tese povestea nuntii tale.

Alegerea meniului pentru nunta constituie o parte importanta si distractiva a planurilor de nunta.

Ziua nuntii este extrem de importanta, iar succesul acestui eveniment depinde de mai multi factori, printre care se numara si decoratiunile.

Iata cateva sfaturi utile daca doriti sa organizati o petrecere a burlacitelor pentru o ruda sau pentru o prietena:

In anumite religii si conform traditiei fiecarei culturi, in timpul ceremoniei de nunta mirii trebuie sa rosteasca niste juraminte.

Cauti o idee pentru aranjamentul floral al nuntii tale sau despre ce flori sa folosesti la nunta ta? Te-ai gandit la floarea soarelui?

Rochiile de mireasa din poliester se pot curata foarte usor prin spalare manuala, care reprezinta o optiune mai buna decat curatarea chimica, deoarece aceasta varianta implica folosirea de solventi, care nu inlatura transpiratia si petele de mancare.

Nuntile nu ar avea farmec fara flori. Orice mireasa isi doreste ca ziua nuntii sale sa fie de neuitat, asadar aranjamentele florale ar trebui sa-i reflecte personalitatea si gusturile, sa fie in ton cu tema nuntii si sa ofere o nota finala acestei zile speciale.

Invitatiile de nunta creeaza oaspetilor o prima impresie legata de stilul nuntii, asadar este important ca acestea sa reflecte personalitatea mirilor.

Atunci cand alegeti rochiile pentru domnisoarele de onoare, trebuie sa tineti cont de dimensiunile si de trasaturile acestora si este indicat sa optati pentru un model si o culoare de rochie, care sa avantajeze pe toata lumea.

Nuntile de noapte (la ore tarzii) sunt putin mai formale decat cele de zi, cele doua avand conduri de tinute diferite. Iata care este tinuta adecvata pentru o nuta de noapte:  

Nuntile si ceremoniile religioase sunt momente frumoase, pline de incarcatura emotionala.

Organizarea unei nunti poate fi un proces destul de stresant, mai ales daca exista multe persoane implicate, care isi dau cu parerea.