Fashion

Fii la curent cu ultimele noutati din lumea modei si afla totul despre cele mai noi tendinte si colectii lansate in fiecare sezon de marii designeri straini si romani. Urmareste sfaturile noastre si afla cum poti avea o garderoba de vis, cum te poti accesoriza sau cum poti realiza bijuterii hand made.

Femei Barbati Accesorii

Pentru iubitoarele de vara, soare si plaja sau pentru cele care iubesc sa se relaxeze si sa se bronzeze pe marginea unei piscine, alegerea costumului de baie perfect este una extrem de dificila.

Asa cum probabil ti-ai dat seama pana acum, nu este obligatoriu sa slabesti doar pentru a putea arata mai slaba sau pentru a putea masca anumite zone problematice.

O femeie se poate desemna drept mignona daca are mai putin de 1.60 m.

Probabil ca nu exista garderoba care sa nu contina cel putin cateva zeci de tricouri. Dar cati dintre voi reusesc sa le impatureasca atat de bine in vederea depozitarii, incat sa evite formarea de cute.

Orice barbat a trecut de cel putin cateva ori in viata prin chinul aranjarii unui nod la cravata si a fost nevoit sa roage un apropiat sa il ajute.

O pereche de pantofi care stralucesc sunt o carte de vizita excelenta pentru un domn. Dar in zilele noastre lustragii din epocile trecute sunt aproape imposibil de gasit. Asa ca de ce sa nu ne lustruim singuri pantofii, cu putin effort si o cheltuiala mai mica?!

Iata cum trebuie procedat:

Dimensiunea taliei este importanta atunci cand ai nevoie sa cunosti masura exacta pentru imbracaminte. De asemenea, o talie zvelta este un bun indicator al starii generale de sanatate. Opus acesteia, talia groasa inseamna un risc crescut de hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare sau accidente vasculare cerebrale.

Nunta este momentul in care se celebreaza iubirea dintre doi oameni. La acest eveniment festiv, prieteni, rude, colegi de serviciu sau de scoala se aduna impreuna ca sa se simta bine.