Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Daca iti faci abonament la o sala de gimnastica, vrei sa vezi rezultate reale pentru arderea grasimilor.

Sportul si activitatile fizice ar trebui sa fie distractive, dar neatentia poate duce la accidentari grave. Iata cateva principii simple, pe care daca le respectati, atunci cand sunteti in miscare, puteti evita multe tipuri de accidentari:

In zilele noastre, tot mai multe persoane resimt consecintele sedentarismului.

Accidentele auto sunt la tot pasul, iar atunci cand copiii traverseaza strada, riscul de a-i rani este mai mare, daca acestia nu traverseaza prin locurile regulamentare.

Nu conteaza daca v-ati pierdut in salbaticie, daca sunteti ranit, nu aveti echipament pentru camping sau pur si simplu vreti sa folositi ce va ofera Mama Natura, acest tip de adapost va va ajuta.

Nu este surprinzator sa aflam ca vederea si toate celelalte simturi slabesc cu varsta.

Daca te-ai decis sa achizitionezi un hamster ca si animal de companie, trebuie sa te gandesti bine daca este o alegere potrivita.

Ai o pisicuta noua si vrei sa o inveti sa foloseasca cutia cu nisip? Ei bine, vei fi surprins sa vezi cat de repede se acomodeaza pisica ta cu acest obicei.

Alegerea intre un catel si un caine adult poate fi dificila atunci cand iti doresti un animal de companie.

Ca si proprietar de pisica, trebuie sa intelegi ca sanatatea felinei tale depinde in mare masura de hrana.

Ingrijirea corecta a pestilor depinde in mare masura de pH-ul din apa, de nutrienti si temperatura.

Calitatea apei este, probabil, factorul cel mai important in determinarea starii de sanatate a pestilor dumneavoastra din acvariu.

Pentru a mentine o inalta calitate a apei pentru pesti, este important să reinnoiesti partial si la perioade egale de timp apa din acvariu.

Sezonul estival este asociat cu plaja si excursiile in statiuni.

Oamenii care nu au avut niciodata un caine de casa trebuie sa se gandeasca bine ce animal de companie li se potriveste si este adecvat pentru locuinta lor (casa, bloc) inainte de a alege unul.

A sti cum sa impachetezi lucrurile intr-o valiza este un factor esential pentru orice turist bun.

Calatoriile in scop de serviciu sunt constructive si pe alocuri distractive. O calatorie implica asimilarea de noutati, vizitarea de obiective turistice si schimburi culturale.

In trafic, e bine sa fii pregatit pentru orice fel de situatii surpriza ca de exemplu sa ti se blocheze franele in timp ce rulezi cu viteza mare. 

Ai ajuns la concluzia ca ai nevoie de o masina, ai facut rost de ceva bani si vrei sa ii investesti intr-un automobil sau pur si simplu ai aflat ca o cunostinta isi vinde masina pe care ai admirat-o intodeauna...

In stresul cotidian in care suntem prinsi cu totii, cine nu se viseaza oare stand singur pe malul unei ape cu undita in mana si savurand linistea naturii sau in barca cu prietenii depanand amintiri despre capturi impresionante?