Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Trandafirii sunt niste flori frumoase, cu un miros placut, avand o varietate de culori si marimi.

Practicarea PowerYoga reprezinta un mod ideal de a combina beneficiile mentale, fizice si spirituale ale yoga cu exercitii fizice intense.

Pisicile pot deprinde prostul obicei de a-si marca teritoriului, prin pulverizarea urinei, atunci cand sunt in calduri si isi cauta un partener sau o partenera.

Constipatia nu afecteaza doar oamenii, ci apare si in cazul cainilor.

Constipatia in cazul felinelor este o afectiune comuna, mai ales in randul pisicilor mai in varsta, insa poate aparea la orice varsta.

Veterinarii prescriu pisicilor tratamente cu medicamentate pe cale orala in diferite cazuri.

Cainii de talie mare sunt mai greu de dresat decat cei de talie mijlocie si mica, deoarece oamenii nu se pot impune la fel de usor.

Cainii din rasa Beagle tind sa emita sunete inalte atunci cand experimenteaza emotii puternice sau cand duc dorul stapanului.

Ochelarii de schi sunt mai mult decat un accesoriu pentru sportivi pentru ca acestia protejeaza schiorii de razele ultraviolete.

Cactusii sunt plante ornamentale, care necesita o ingrijire deosebita in ceea ce priveste lumina soarelui, apa si solul.

In sezonul rece este foarte important sa curatati gheata de pe parbrizul masinii pentru a avea o buna vizibilitate in trafic, evitand astfel posibilele evenimente.

Daca doriti sa invatati sa patinati pe gheata si sa va mentineti echilibrul fara sa cadeti prea des, trebuie sa va echipati corespunzator, sa alegeti niste patine de calitate si sa exersati foarte mult.

Practicarea yoga este benefica in gasirea echilibrului, in pastrarea calmului, in dezvoltarea mobilitatii corpului, dar mai ales in gasirea tariei interioare.

Nivelul lichidului de frana scade odata cu uzarea sabotilor de frana.

Siguranta in trafic este cu atat mai importanta in sezonul rece, deoarece carosabilul poate fi acoperit cu zapada sau gheata.

Daca uitati farurile masinii aprinse sau lasati casetofonul sa functioneze timp indelungat riscati sa vi se descarce bateria, caz in care aceasta poate fi incarcata sau inlocuita cu una noua.

Buna ingrijire a unui vehicul poate imbunatati performantele acestuia si ii poate prelungi durata de viata.

Inlocuirea contactului unei masini poate fi un lucru dificil, care necesita mult timp.

O problema comuna a proprietarilor de masini este apa din rezervor.

Un caine care stie sa inchida usa poate fi foarte folositor, mai ales daca sunteti comozi sau daca doriti sa va dati mari in fata prietenilor cu performantele patrupedului din dotare.