Tablete

Ai o tableta? Fie ca e IOS, iPad sau Android, noi iti oferim cele mai bune ponturi pentru a profita la maxim de functiile oferite de acest dispozitiv.

La fel ca si in cazul unui iPhone sau a unui iPod Touch, durata de fuctionare a bateriei unui iPad se scurteaza, datorita utilizarii frecvente.

Iata 3 pasi care va ajuta sa va gasiti telefonul sau tableta folosind Google:

Durata de functionare a unei baterii pentru iPhone, iPod Touch sau iPad este scurta, datorita folosirii frecvente.

Exista 2 modalitati de restartare a unui iPad: cea obisnuita, care inchide si reporneste iPad-ul, rezolvand probleme minore si cea prin care se revine la setarile din fabricatie, optiune la care trebuie apelat numai in cazuri extreme si care ar trebui realizata de persoane specializate, deoarece ati putea pierde toate datele.

Puteti face acest lucru, prin conturile MobileMe, Google, AOL sau Yahoo.
MobileMe.

Daca ai un iPad si vrei sa-l folosesti ca spatiu de stocare pentru pozele tale sau pur si simplu vrei sa pui poze pe el pentru a le putea arata si altora, dar nu stii cum sa faci acest lucru, fa pasii urmatori si invata cum!

In ultimele luni, tabletele au devenit extrem de populare si au capatat din ce in ce mai mult teren printre iubitorii de tehnologie. Daca si tu esti tentat sa-ti cumperi una, dar nu stii ce si cum, iti oferim noi cateva sfaturi care sa te ajute in cautare.

In ultima vreme, tabletele au devenit din ce in ce mai populare si s-au transformat intr-un must-have al iubitorilor de tehnologie. In varful preferintelor cumparatorilor se afla tabletele oferite de Apple: faimoasele iPad-uri.

Poate ai reusit sa faci un nou high score la un joc pe iPad si vrei sa le arati si prietenilor sau poate vrei sa le arati ceva de pe ecranul tabletei. In oricare din aceste situatii, va fi nevoie de un screenshot. Cum poti face un screenshot cu iPad-ul, vei afla imediat.