Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Citeste prospectul medicamentului Duphaston, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului DUVADILAN® , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Dyspex 20 mg, comprimate gastrorezistente  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului ECONAZOL ROMINKO 150 MG, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Efferalgan supozitoare 80 mg 1-5 luni  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Effortil, fiole  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Electovit, comprimate filmate  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Hydroxycarbamide si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Ceaiul din petale de trandafir intareste sistemul imunitar, protejeaza ficatul de diferite afectiuni, este bogat in vitaminele A, C, E, minerale, flavonoizi, taninuri, precum si acizi grasi esentiali.

Ceaiul din seminte de in ajuta la functionarea normala a intestinelor.

Citeste prospectul medicamentului  Caldefix 1000 mg-880 UI, comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CICLOSERINA ANTIBIOTICE 250 mg, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Cilopen 500 mg-500 mg, pulbere pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Clotrimazol, comprimate vaginale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Co-Prenessa 2 mg/0,625 mg comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Coaxil, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Cofedol, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Coldrex Junior Hotrem  si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Controloc®, tablete acido-rezistente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Copalia 5 mg/80 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.