Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Citeste prospectul medicamentului Flumetol, suspensie oftalmica si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fluorescite si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fluran, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Focetria este un vaccin. Este o suspensie pentru injectie care contine parti ("antigeni de suprafata") din virusul gripei.

Foclivia este un vaccin. Este o suspensie injectabila care contine unele parti ale virusului gripei (respectiv, membranele exterioare).

Fokusin este folosit în tratarea dificultatilor asociate cu marirea benigna a prostatei, cum ar fi: dificultati de urinare, pierderi urinare, nevoia urgenta de urinare, urinare frecventa pe timpul noptii, precum si în timpul zilei.

Citeste prospectul complexului de vitamine si minerale Forcapil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Fosavance este un medicament care contine doua substante active: alendronat de sodiu trihidrat si colecalciferol (vitamina D3).

Citeste prospectul medicamentului Fosfobion, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului FOSTER 100/6 micrograme pe doza solutie de inhalat presurizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Fucidin, unguent este un antibiotic cu actiune puternic antibacteriana impotriva unui numar mare de bacterii gram-pozitive.

Citeste prospectul medicamentului Galafor si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul produsului Galov G obtinut din extracte naturale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Ceaiul de echinaceea sustine sistemul imunitar si este suport pentru apararea organismului.

Ceaiul de galbenele contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv, ajuta la mentinerea sanatatii ficatului, sprijina refacerea tesutului cutanat.

Citeste prospectul medicamentului Cefuroxima Antibiotice 250 mg si 500 mg, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului CIPROBAY® URO, comprimate filmate , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului DEPAKINE® CHRONO 500 mg, comprimate filmate divizabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Diphereline 0,1 mg, flacoane injectabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului DivaDeva Restore Tratament Profesional de Revitalizare a Pielii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.