Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Cibacen-ul este folosit in principal pentru tratarea tensiunii arteriale ridicate. Tensiunea arteriala ridicata mareste efortul inimii si al arterelor.

Enbrel 25 mg, pulbere si solvent pentru solutie injectabila.

Indicatii prospect: Tuse uscata si umeda pulmonara si extrapulmonara. Este antitusivul cel mai folosit si considerat ca substanta de referinta pentru celelalte antitusive.

Indicatii terapeutice: Tratamentul hipertensiunii arteriale, singur sau in asociere cu alte antihipertensive (cum sunt diuretice tiazidice).

Gemcitabina Sindan 200 mg este indicat in tratamentul pacientilor cu: - cancer bronho-pulmonar fara celule mici.

Glaucina bromhidrat este indicata in tuse iritativa, tuse uscata, tuse in situatii care contraindica fortarea cailor respiratorii, cresterea presiunii intraabdominale si efortul.

Glivec este un tratament pentru adulti si copii pentru leucemia granulocitara cronica (LGC).

Indicatii: Calmarea simptomatica a durerii moderate si severe (boli neoplazice, infarct miocardic, interventii chirurgicale), reduce anxietatea asociata durerii si actioneaza ca hipnotic in insomniile provocate de durere. Reduce motilitatea intestinala, fiind uneori folosit in tratamentul simptomatic al diareei, reduce dispneea din insuficienta cardiaca, reduce tusea si edemul pulmonar din stadiile terminale ale cancerului pulmonar. Premedicatie la interventiile chirurgicale.

Indicatii prospect: Terapie asociata cu ZDV pentru SIDA sau pentru ARC* avansat.

Hyzaar 50 mg/12,5 mg este indicat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale la pacienti a caror tensiune arteriala nu este controlata corespunzator cu losartan sau hidroclorotiazida in monoterapie.

Infanrix hexa se utilizeaza pentru protejarea copiilor cu varsta sub trei ani impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive (tusei magaresti), hepatitei B, poliomielitei (polio) si bolilor provocate de Hib (cum ar fi meningita bacterica).

Indicatii: Influcid comprimate actioneaza rapid si eficient de la primele simptome de raceala si gripa.

Indicatii prospect Insulatard HM: Diabet Zaharat.

Insulin Human Winthrop este administrata pacientilor cu diabet, care au nevoie de tratament cu insulina.

IntronA este un medicament care contine substanta activa interferon alfa-2b.

Indicatii terapeutice: Izofluranul este indicat pentru inducerea si mentinerea anesteziei generale, la adultii si copiii de toate varstele.

Jolina este un contraceptiv si se utilizeaza pentru a preveni sarcina.

Liprolog este o gama de solutii si suspensii injectabile.

Lisinopril Antibiotice este indicat in tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale si renovasculare.

LITAK este o solutie injectabila care contine substanta activa cladribina (2 mg/ml).