Reteta: Frigarui din muschi de vita

Reteta: Frigarui din muschi de vita

Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.

Pentru ca frigarile din lemn sunt mai scurte si mai putin rezistente decat cele metalice, ele pot fi inlocuite cu frigari din fier.

Ingrediente:

- 1 kg muschi,
- 200 g slanina,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se curata muschiul de pielite si se taie in bucatai mici de circa 3-4 cm si se sareaza.

2

Se taie slanina in felii subtiri. Se pregatesc frigari mici cu lemn, se circa 20 cm lungime.

3

Se pune cate 4-5 bucatele de carne pe fiecare frigare, iar intre ele si la capete cate o felie de slanina. Nu se pun indesate, ca sa se poata frige repede, atat muschiul cat si slanina.

4

Se pregateste gratarul, cu foc bun. Se pun frigaruile pe gratar si se frig repede pe o parte si pe alta. 

Mod de servire:

Se servesc cu cartofi prajiti.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins. Ingrediente: -...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece...
Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu...