Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.
Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.
Pentru ca frigarile din lemn sunt mai scurte si mai putin rezistente decat cele metalice, ele pot fi inlocuite cu frigari din fier.
Ingrediente:
- 1 kg muschi,
- 200 g slanina,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata muschiul de pielite si se taie in bucatai mici de circa 3-4 cm si se sareaza.
Se taie slanina in felii subtiri. Se pregatesc frigari mici cu lemn, se circa 20 cm lungime.
Se pune cate 4-5 bucatele de carne pe fiecare frigare, iar intre ele si la capete cate o felie de slanina. Nu se pun indesate, ca sa se poata frige repede, atat muschiul cat si slanina.
Se pregateste gratarul, cu foc bun. Se pun frigaruile pe gratar si se frig repede pe o parte si pe alta.
Mod de servire:
Se servesc cu cartofi prajiti.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.