Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.
Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.
Ingrediente:
- 1,2 kg muschi de vaca,
- 6 oua,
- o lingura de unt, sare.
Mod de preparare:
Se curata muschiul de pielite si se taie in bucati potrivite de 2 cm grosime.
Se bate carnea usor cu manerul cutitului sau cu lama satarului si se sareaza.
Se sterge cu o carpa si se pune pe gratarul incins si bine uns cu o bucata de slanina cruda sau o pana muiata in untura.
Nu se intoarce decat cand este destul de rumenita pe o parte si nu se inteapa cu furculita la intors.
Se fac atatea ochiuri cate biftece avem.
Se asaza biftecele pe farfurie, punand peste fiecare cate un ou.
Mod de servire:
Biftecul cu ou se serveste cu garnitura de cartofi.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.