Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in tigaie.
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in tigaie.
Ingrediente:
- 1,2 kg muschi de vaca,
- 1 lingura de faina,
- 2 linguri de untura,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite de 2 cm grosime. Se da sare.
Se usuca bine cu o carpa, bucatile de biftec se trec prin faina si se frig in untura fierbinte, intai pe o parte si apoi pe cealalta. Cand sunt gata se scot si se tin la cald.
Se pregateste repede sosul si anume se scurge o parte din grasime din tigaie, iar in sosul ramas se toarna o lingura de apa.
Se lasa sa dea cateva clocote, amestecand cu lingura, sa se ia rumeneala din tigaie. Sosul se strecoara peste biftecul de vaca.
Mod de servire:
Se serveste fierbinte cu cartofi prajiti.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.