Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.
Ingrediente:
- 750 g momite,
- 100 g smantana,
- 1 lingura de unt,
- sare.
Mod de preparare:
Se pun apoi intr-un vas cu apa fierbinte si se lasa sa dea cateva clocote.
Se varsa apa fierbinte si se toarna imediat alta rece. Se scurg si se pun pe un servet sa se usuce.
Se indeparteaza grasime, pielitele si se taie in bucati. Se da sare.
Se pun pe frigari de lemn, alternand cu felii de lsanina si se frig pe gratarul incins. In timpul cat se frig, se ung de cateva ori cu unt.
Mod de servire:
Se servesc foarte fierbinti, pe farfurii calde, cu garnitura de cartofi.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.