Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Puiul cu pere este o reteta usor de preparat si apreciata pentru gustul sau dulceag. Iata din ce se obtine si cum se prepara:
Puiul cu pere este o reteta usor de preparat si apreciata pentru gustul sau dulceag. Iata din ce se obtine si cum se prepara:
Ingrediente:
- 1 pui mare,
- 1 kg pere,
- 2 linguri de unt sau untura,
- 2 linguri de zahar,
- ½ pahar de apa,
- 1 lingurita de faina,
- sare.
Mod de preparare:
Se taie puiul bucati, se sareaza si se rumeneste in unt sau untura.
Se spala perele, se taie in sferturi, se scot mijlocul pietros si casuta cu seminte.
Se taie apoi in felii si se prajesc usor cu putin unt; se pun in cratita cu bucatile de pui, adaugandu-se cate putina apa.
Se face un sos de zahar ars, din 2 linguri de zahar si ½ pahar de apa in care se adauga putina faina.
Se toarna in mancare. Se acopera si se da la cuptor la foc potrivit.
Puiul cu pere este un preparat culinar dulce, care poate fi servit inclusiv copiilor mofturosi.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.