Cum sa prepari copanele de pui in suc de rosii

Cum sa prepari copanele de pui in suc de rosii

Mananci carne, in fiecare zi? Nu e un lucru rau. Totusi, ar trebui sa eviti consumul de carne la cina. Ar putea pica greu, asa cum se spune in popor. Daca tot nu te poti abtine, ar fi bine sa alegi o carne usoara, cum ar fi cea de pui. Reteta pe care ti-o prezentam mai jos este ideala atat pentru masa de pranz , cat si pentru cea de seara.

Copanele de pui in sos de rosii. Ingrediente :

- 6 copanele de pui;

- 200 mililitri de suc de rosii;

- 6 catei de usturoi;

- o ceapa rosie;

- un ardei iute;

- cimbru, dupa gust;

- ulei;

- sare, dupa gust;

- piper, dupa gust;

- ulei.

Copanele de pui in sos de rosii. Mod de preparare:

- spala carneaza si condimenteaz-o asa cum doresti;

- aseaza copanelele intr-o tava pe care ai uns-o, in prealabil, cu ulei;

- taie ceapa marunt;

- zdrobeste usturoiul;

- amesteca sucul de rosii, cu ceapa si cu usturoiul;

- adauga sosul obtinut peste cqarnea din tava;

- taie ardeiul marunt si pune-l peste carne;

- acopera tava cu folie de aluminiu;

- baga tava la cuptor pentru o jumatate de ora, la 180 de grade;

- dupa aceasta perioada, elimina folia de aluminiu, roteste copanelele si mai da-le la cuptor pentru inca 45 minute;

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa faci tocanita marocana cu pui, anghinare si morcovi

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a fi mai gustos, inainte de fierbere, puiul se inabusa in ulei, la fel ca si...
Iti prezentam, astazi, o reteta aparte. Vorbim despre salata cu pui, smochine si mozzarella; o salata gourmet...
Pui cu ananas la tigaie - o reteta exotica pe care iti recomandam sa o tratezi cu...