Pulpa de miel la cuptor. Ingrediente:
- pulpa de miel;
Pulpa de miel la cuptor. Ingrediente pentru marinada:
- 150 mililitri de sos de soia;
- 3 linguri de ulei de masline;
- 5 catei de usturoi;
- sucul de la o jumatate de lamaie;
- amestec de piper macinat, dupa gust;
- condimente pentru carne, dupa gust;
- chimion, dupa gust.
Pulpa de miel la cuptor. Mod de preparare:
- curata pulpa de miel;
- spala pulpa de miel, apoi usuc-o binel
- fa mici incizii pe ambele parti ale pulpei de miel, folosind un cutit;
- maseaza pulpa de miel cu sare;
- pregateste marinada din sos de soia, suc de lamaie, ulei de masline, usturoi pisat, condimente pentru carne, piper macinat si chimion;
- maseaza pulpa de miel cu marinada;
- inveleste pulpa, cu tot cu farfurie in care se afla, intr-o folie alimentara;
- lasa pulpa la marinat peste noapte, la frigider;
- scoate pulpa din frigider si transfer-o intr-o punga de copt;
- leaga bine captele cu ata si baga punga la cuptor;
- coace pulpa timp de 2 ore, la 150 grade Celsius;
- scoate pulpa din punga si pune-o pe un platou;
- poti decora platoul cu legumele preferate;
- serveste pulpa de miel la cuptor alaturi de garnitura preferata.
Citeste si: Cum sa faci TOCANITA de MIEL