Cum functioneaza dieta Weight Watchers

Cum functioneaza dieta Weight Watchers

Dieta WeightWatchers este un program de slabire de succes care te invata cum sa mananci cu masura.

Aceasta dieta de top se bazeaza pe sistemul de puncte acumulate, fiecare grupa de alimente si bauturi primind un anumit punctaj, in functie de categoria din care face parte: proteine, carbohidrati, grasimi si fibre. Acesta este in esenta un regim alimentar controlat caloric.

In functie de numarul de puncte maxim permis, se pot intocmi mai multe meniuri, dupa preferintele fiecaruia. Nu exista nici o limita privind cantitatea de fructe si legume consumate. In cazul in care depasesti punctajul permis, exista un plan de exercitii fizice care te ajuta sa elimini caloriile in plus.

Planul de slabire este astfel conceput astfel incat sa slabesti minim doua kilograme pe saptamana.

Avantaje:

Dieta Weight Watchers are avantajul ca nu interzice niciun aliment, astfel incat iti poti concepe planul de slabire singur, raportandu-te la un anumit numar de puncte admis.

O dieta pe puncte este mai usor de urmat comparativ cu alte planuri alimentare care iti impui ce sa mananci. Fiind o dieta cu mai putine restrictii, acest program de slabire a devenit foarte popular si castiga tot mai multi adepti.

Daca urmezi aceasta dieta, uneori iti poti permite un pahar in plus de alcool sau ceva dulce la o ocazie speciala.

Contra:

Atunci cand incepi aceasta dieta, sistemul de puncte poate fi consumator de timp, nu doar de calorii.

Programul pune o anumita presiune pe cei care urmeaza dieta Weight Watchers atunci cand trebuie sa cumpere alimente de o anumita marca. Ele pot fi scumpe si nu se gasesc oriunde.

Planul cu puncte este, in general echilibrat si poate fi un fundament pentru schimbari pe termen lung vis-a-vis de obiceiurile alimentare.

Ponturi:

Ca sa nu esuezi,  consulta-te cu un nutritionist si intalneste-te si cu alte persoane care au ales aceasta dieta. Intalnirile de grup ii pot ajuta pe oameni sa ramana motivati pentru a continua dieta.

Atentie! Este vital sa faci legatura intre sistemul de puncte si calorii, daca doresti sa te bucuri intr-adevar de beneficiile acestei diete de top.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Proteinele joaca un rol major in organism, fiind importante si in pierderea in greutate. Carnea slaba precum...
Multe persoane vor sa scape rapid de kilogramele in plus. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare, nu...
Dietele sunt diverse si destul de controversate. Unele sunt foarte eficiente. Altele nu dau randamentul scontat si...