Cum functioneaza dieta Weight Watchers

Cum functioneaza dieta Weight Watchers

Dieta WeightWatchers este un program de slabire de succes care te invata cum sa mananci cu masura.

Aceasta dieta de top se bazeaza pe sistemul de puncte acumulate, fiecare grupa de alimente si bauturi primind un anumit punctaj, in functie de categoria din care face parte: proteine, carbohidrati, grasimi si fibre. Acesta este in esenta un regim alimentar controlat caloric.

In functie de numarul de puncte maxim permis, se pot intocmi mai multe meniuri, dupa preferintele fiecaruia. Nu exista nici o limita privind cantitatea de fructe si legume consumate. In cazul in care depasesti punctajul permis, exista un plan de exercitii fizice care te ajuta sa elimini caloriile in plus.

Planul de slabire este astfel conceput astfel incat sa slabesti minim doua kilograme pe saptamana.

Avantaje:

Dieta Weight Watchers are avantajul ca nu interzice niciun aliment, astfel incat iti poti concepe planul de slabire singur, raportandu-te la un anumit numar de puncte admis.

O dieta pe puncte este mai usor de urmat comparativ cu alte planuri alimentare care iti impui ce sa mananci. Fiind o dieta cu mai putine restrictii, acest program de slabire a devenit foarte popular si castiga tot mai multi adepti.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe diete sunt periculoase. Unele sunt extreme, cu repercusiuni grave asupra sanatatii, iar altele, mai moderate, pot...
Dietele sunt multe, diverse si destul de controversate. Unele isi ating scopul, fara sa existe efecte adverse,...
Ai un eveniment important in scurt timp, dar te simti balonata si umflata? Exista o metoda foarte...