Metode de detoxifiere a organismului

Metode de detoxifiere a organismului

Detoxifierea organismului consta in eliminarea toxinelor, prin anumite mijloace, cum ar fi clismele sau dietele alimentare.

Organele tinta in procesul de detoxifiere sunt cele care vin in contact direct cu toxinele din organism si anume intestinele, rinichii si ficatul.

Iata cateva metode de detoxifiere a organismului:

1

Ficatul reprezinta Marele Detoxifiant al organismului, deoarece este organul care filtreaza si elimina grasimile si chimicalele din corp.  De aceea este foarte important sa ne detoxifiam ficatul in mod periodic.

Diabetul, medicamentele anti-inflamatorii si alcoolul  pot cauza inflamatii si leziuni, care impiedica buna functionare a ficatului.

Exista o serie de alimente naturale care s-au dovedit stiintific ca rejuveneaza si detoxifica ficatul, cum ar fi: frunzele de papadie, usturoiul, lamaile, merele si avocado.

2

Rinichii reprezinta filtrele organismului, care aduna si elimina toxinele din sange. Aceste organe sunt extrem de vulnerabile cand vine vorba de infectii, calciu in exces, glicemie si medicamente.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rizoto poate constitui drept garnitura la mancarea de rinichi. Iata cum se prepara mancarea de rinichi in...
Pietrele de la rinichi pot fi eliminate in multe feluri, de la anumite medicamente, la nedorita interventie...
Coada– calului(Equisetum arvense) era folosita, in trecut, ca abraziv pentru curatarea oalelor sau pentru lustruirea lemnului. Partile...