Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Biscuitii dulci se prepara in moduri variate.
Biscuitii dulci se prepara in moduri variate.
Ca sa va bucurati de aroma lor la o ceasca de ceai sau cafea, noi va propunem o reteta speciala de biscuiti vienezi cu migdale.
Ingrediente:
250 grame unt proaspat,
250 grame zahar,
4 galbenusuri,
coaja rasa de lamaie,
250 grame faina,
stafide,
migdale sfaramate.
Mod de preparare:
Se freaca untul spuma cu zaharul pisat. Se adauga ouale intregi, galbenusurile, coaja rasa de la o jumatate de lamaie si faina.
Cand totul este bine amestecat, se pune din compozitie cate o lingurita pe o tava presarata cu faina.
Se presara migdale curatate si sfaramate si stafide mici.
Se coc la foc potrivit si pe masura ce Incep sa se rumeneasca, se scot cu cutitul pe o farfurie.
Mod de servire:
Biscuitii vienezi se servesc reci ca si gustare.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.