Iata cum se fac capsunele umplute cu branza:
Ingrediente
- 1 lingurita de esenta de vanilie
- 1 cutie de crema instant cu gust de prajitura cu branza
- 500 ml de frisca de smantana grasa
- 1 pachet de crema de branza moale
- 500 g de capsune proaspete
Mod de preparare
Puneti toate ingredientele (cu exceptia capsunelor) intr-un bol si amestecati-le pana obtineti o compozitie omogena.
Turnati compozitia intr-o punga cu inchidere etansa.
Puneti compozitia la rece in frigider, timp de aproximativ o ora.
Spalati capsunele si uscati-le cu grija, apoi taiati-le pana la jumatate, de la codita in jos, in forma de X.
Puneti capsunele in frigider si asteptati sa se raceasca compozitia de branza.
Taiati punga cu compozitia de branza intr-un colt si creati un spatiu in interiorul capsunelor, pe care sa il umpleti cu crema de branza.