Glazura de cafea fara foc

Glazura de cafea fara foc

O glazura la minut fara foc, folosita la imbracarea produselor de cofetarie este glazura de cafea cu zahar.

Ingrediente:

200 grame zahar,

4 linguri cafea.

Mod de preparare:

1

Se freaca bine zaharul foarte fin cu cafea concentrata, pana se face ca un serbet.

2

Se pune cu totul intr-un vas cu apa fierbinte amestecand mereu si dupa ce s-a incalzit putin, se toarna peste tort.

3

Atat timp cat glazura nu este inca uscata, nu se va tine tortul in curent, deoarece glazura face ape si pierde din luciu.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Glazura marmorata se obtine din doua glazuri contrastante la culoare cum ar fi glazura alba de zahar...
O glazura fara coloranti, usor de obtinut acasa este glazura de zahar ars. Ingrediente:50 grame zahar, 2...
Daca vrei sa imbraci tortul intr-o glazura mai consistenta, poti alege pentru aceasta operatiune glazura de ciocolata...