Cum sa prepari gogosi din branza dulce de vaci

Cum sa prepari gogosi din branza dulce de vaci

Vrei ceva dulce de casa, sanatos si rapid de preparat? Daca da, iti oferim reteta ideala: gogosi din branza dulce de vaci. Iti va lua cam un sfert de ora sa le prepari!

Gogosi din branza dulce de vaci. Ingrediente pentru doua portii:

- 200 grame de branza dulce de vaci;

- 3 oua;

- un sfert de lingurita de sare;

- 150 grame de faina;

- 2 linguri de zahar;

- 8 grame de zahar vanilat(2 plicuri mici);

- 10 grame de praf de copt;

- 2 linguri de smantana fermentata(daca va fi nevoie);

- ulei rafinat de floarea-soarelui(cam 200 mililitri pentru prajit).

Gogosi din branza dulce de vaci. Mod de preparare:

- varsa branza intr-un castron adanc.

- adauga sarea, zaharul tos, zaharul vanilat si ouale in castron;

- amesteca ingredientele;

- paseaza amestecul la blender pana devine omogen;

- adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt.

- amesteca bine compozitia. Aluatul ar trebui sa fie moale si lipicios. Daca aluatul e prea gros, adaua smantana fermentata si amesteca din nou;

- pune ulei din belsug intr-o cratita mica;

- incinge uleiul;

- adauga aluat in uleiul incins folosind o lingurita

- da focul mic si prajeste bine gogosile. Cand se rumenesc, sunt gata!

- scoate gogosile pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie. Astfel, vei elimina surplsul de ulei!

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa faci GOGOSI BANATENE

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gogosile sunt un deliciu la orice mic dejun, indiferent de vreme sau anotimp. Astazi, iti prezentam o...
Numite si choux a la creme, aceste gogosi se umple cu crema de vanilie. Ingrediente: 2 ½...
Pentru aceasta reteta se fierbe vin alb, iar o data luat de pe foc vinul este amestecat...