Branza vaci

Lista articolelor despre branza vaci pe AflaCum.ro

Articole despre branza vaci

Citeste cele mai noi articole despre branza vaci publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre branza vaci, pe AflaCum.ro!

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Acest desert festiv si aromat se pregateste cu aluat de cozonac si umplutura de branza dulce la care se adauga cateva arome care imbogatesc gustul preparatului finit.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca aromata cu branza de vaci:

Acest aluat este ideal pentru aperitivele sarate si se prepara in cateva minute.

Ingrediente:

- branza de vaca
- faina
- unt proaspat

O alternativa mult mai sanatoasa a branzei topite din comert este branza de vaci topita in casa.

Ingrediente:

- 500 grame branza de vaci,
- o lingura de unt,
- un pahar de apa calda,
- sare.

Aceasta budinca este ideala pentru intreaga familie, inclusiv pentru copiii de la un an in sus.

Ingrediente:

- un pahar cu lapte,
- 2 linguri de unt,
- 2 linguri de faina,
- ¼ kg branza de vaci,
- 5 oua,
- o ceasca de smantana,
- sare.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.