Salata de fasole verde

Salata de fasole verde

Consumata calda in zilele de post, aceasta salata de vara se prepara usor si este mai gustoasa, daca folositi fasole grasa.

Ingrediente:

- 1 kg fasole grasa

- 3 linguri ulei

- 1 lingura otet

- sare

- 2 - 3 catei de usturoi.

Mod de preparare:

1

Se curata, se spala si se pune la fiert cu apa fierbinte si putina sare.

2

Cand este gata, se scurge foarte bine de apa si se amesteca cu sosul de ulei, otet si sare.

3

Dupa gust se adauga mujdei de usturoi, dar si verdeata (patrunjel, marar).

4

Etichete: salata, fasole, post

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa gatesti ceva rapid si foarte gustos? Avem solutia. Vorbim despre delicioasa salata de fasole verde...
Combinatiile de legume sunt felurite, iar noi va propunem o reteta de cartofi cu fasole boabe. Aceasta...
Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci in sezonul...