Salata de fasole verde

Salata de fasole verde

Consumata calda in zilele de post, aceasta salata de vara se prepara usor si este mai gustoasa, daca folositi fasole grasa.

Ingrediente:

- 1 kg fasole grasa

- 3 linguri ulei

- 1 lingura otet

- sare

- 2 - 3 catei de usturoi.

Mod de preparare:

1

Se curata, se spala si se pune la fiert cu apa fierbinte si putina sare.

2

Cand este gata, se scurge foarte bine de apa si se amesteca cu sosul de ulei, otet si sare.

3

Dupa gust se adauga mujdei de usturoi, dar si verdeata (patrunjel, marar).

4

Etichete: salata, fasole, post

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Combinatiile de legume sunt felurite, iar noi va propunem o reteta de cartofi cu fasole boabe. Aceasta...
Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci in sezonul...
Ciupercile sunt preparate in fel si chip, sunt gustoase, hranitoare, dar mai ales contin o cantitate generoasa...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare