Cum sa faci salata de fasole verde cu sos de patrunjel

Cum sa faci salata de fasole verde cu sos de patrunjel

Astazi, iti prezentam o salata foarte gustoasa si deloc costisitoare in aceasta perioada a anului: salata de fasole verde cu sos de patrunjel.

Ingrediente:

- 700g fasole verde

- 40 grame de nuci coapte ;

- 60 mililitri de ulei de masline;

- o jumatate de lingurita de coaja lamaie;

- o jumatate de lingurita de sare;

- 2 linguri sos Worcestershire;

- un catel de usturoi;

- 50 grame de frunze de patrunjel.

Mod de preparare:

- pune frunzele de patrunjel, nucile, usturoiul, sosul Worcestershire, coaja de lamaie si sarea intr-un blender sau robot de bucatarie . Pulseaza de cateva ori pana cand ingredientele se maruntesc si se amesteca.

- mixeaza in continuare, turnand uleiul de masline incet pana cand acesta se omogenizeaza cu restul ingredientelor.

- blanseaza timp de 5 minute in apa clocotita cu sare fasolea verde. Scurge-o si toarna deasupra ei sosul pregatit.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fasolea verde reprezinta o minunatie culinara in sezon si nu numai. Daca vrei sa te bucuri de...
Fasolea verde cu unt proaspat este o mancarica de legume usor de preparat. Ingrediente: - 1,500 kg...
Mancarea de fasole verde se poate prepara cu rosii sau cu sos alb de smantana. Iata cum...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare