Ciorba de pasat (crupe de porumb)

Ciorba de pasat (crupe de porumb)

O ciorba modesta si economica poate fi numita ciorba din crupe de porumb sau pasat.

Ciorba de pasat se prepara repede, este dietetica si in maxim 45 de minute este gata.

Ingrediente :

- 2 l apa

- 1 litru bors

- o farfurie adanca de pasat (crupe de porumb)

- verdeturi

- sare.

Mod de preparare :

1

Se spala o farfurie de pasat (crupe de porumb) si se pune la fiert in oala cu apa.

2

Se adauga verdeturile de tot felul toate marunt si cand totul este bine fiert se toarna borsul fiert separat.

3

Se potriveste de sare si se pune in farfurii la racit.

Aceasta ciorba poate fi pregatita in special de catre vegetarieni sau in zilele de post.

Etichete: ciorba, pasat, post

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai criza de idei cand vine vorba de mancarurile pe care sa le consumi in perioada Postului?...
Daca vrei sa iti detoxifici organismul si sa te vitaminizezi in acelasi timp, alege pentru felul principal...
O reteta de legume gustoasa si sanatoasa, care poate fi servita inclusiv de lacto-vegetarieni este ciorba cu...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare