Ciorba de vitel

Ciorba de vitel

Ciorba de vitel are aceleasi ingrediente ca si ciorba taraneasca de vita, numai ca se drege cu smantana si ou, ca si ciorba ruseasca.

Iata cum se prepara

Ingrediente:

- 2 l apa

- un litru bors

- un kg carne de vaca

- radacinoase: o ceapa, un morcov, un patrunjel, 1/2 telina

- o mana fasole tucara

- 1/4 varza mica,

- doi cartofi

-  doua rosii

-  o ceapa

- verdeata:marar, patrunjel, leustean

- sare dupa gust.

Mod de preparare:

1

Carnea de vita spalata si taiata in bucati potrivite ca marime se pune la fiert in 2 litri apa.

2

Se spumeaza dupa ce carnea da in clocot. Lichidul de fierbere trebuie sa ramana limpede.

3

Se pun pe rand la fiert radacinoasele, putina varza si ceapa taiata marunt, cartofii si rosiile.

4

Dupa ce carnea si legumele sunt fierte, se adauga borsul, verdeata si sarea.

5

Produsul astfel obtinut se drege cu galbenus si smantana si se serveste cald.

6

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un popor amator...
De post sau cu afumatura, ciorba de fasole boabe trebuie inclusa in meniu daca doriti sa beneficiati...
Usor de preparat, ciorba de cartofi este una economica pentru ca se prepara din ingrediente putine si...