Ciorba ruseasca cu smantana

Ciorba ruseasca cu smantana

Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un popor amator de ciorbe si supe consistente.

Ingrediente:

- 3 l de apa,

- un litru bors

- 1 kg carne de vita

- o ceapa

- un morcov

- un patrunjel

- o telina

- o mana fasole tucara

-1/4 varza alba mica

- doi cartofi

- doua rosii

- verdeata:patrunjel, marar, leustean

- putina sfecla

- 2 linguri smantana

- un galbenus

- sare dupa gust.

Mod de preparare:

1

Carnea de vita se spala, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu apa.

2

Cand incepe sa fiarba, se spumeaza pana ramane lichidul de fiert limpede.

3

Se pune tot zarzavatul taiat marunt si se adauga si putina sfecla taiata ca fideaua.

4

Se adauga borsul fiert separat, verdeata, sare.

5

Se bate bine in castron galbenusul cu doua linguri de smantana.

6

Se toarna borsul amestecand incet.

7

Se serveste cu verdeata proaspata tocata marunt.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba de vitel are aceleasi ingrediente ca si ciorba taraneasca de vita, numai ca se drege cu...
De post sau cu afumatura, ciorba de fasole boabe trebuie inclusa in meniu daca doriti sa beneficiati...
Usor de preparat, ciorba de cartofi este una economica pentru ca se prepara din ingrediente putine si...