Cum sa faci SUPA crema de SFECLA ROSIE

Cum sa faci SUPA crema de SFECLA ROSIE

Astazi, iti prezentam o reteta pentru o supa de sezon foarte gustoasa si plina de vitamine: supa crema de sfecla rosie. In plus, minunatia nu e deloc dificil de facut, chiar si un bucatar incepator putand s-o preparare in circa 45 minute. Unul cu experienta, are nevoie de doar jumatate de ora.

Ingrediente:

- o sfecla rosie;

- o telina radacina;

- o ceapa;

- 4 linguri de ulei;

- 600 ml de apa;

- nucsoara;

- sare;

- zeama de lamaie.

Mod de preparare:

- inabuse ceapa tocata marunt in 4 linguri ulei si 4 linguri apa.

- adauga sfecla si telina, curatate, spalate si tocate cuburi mici.

- soteaza 3-4 minute, stinge totul cu apa si lasa amestecul sa fiarba 25 minute.

- paseaza amestecul cu blenderul pana obtii o consistenta fina si uniforma.

- potriveste supa cu sare, nucsoara si zeama de lamaie.

- serveste supa cu crutoane de paine si topping de smantana.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Borsul rusesc se prepara cu sfecla rosie, care ii schimba gustul si culoarea, dar si cu multe...
Din pacate, din ce in ce mai multi oameni sunt diagnosticati cu cancer, pe zi ce trece. ...
Ficatul este un organ vital, responsabil cu digestia, metabolismul, imunitatea si stocarea de nutrienti necesari supravietuirii organismului. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare