Antipsihotic, olanzapina

Lista articolelor despre antipsihotic si olanzapina pe AflaCum.ro

Articole despre antipsihotic si olanzapina

Citeste cele mai noi articole despre antipsihotic si olanzapina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antipsihotic si olanzapina, pe AflaCum.ro!

Olanzapine Mylan este un medicament care contine substanta activa olanzapina.

Este disponibil sub forma de comprimate albe (rotunde: 2,5, 5, 7,5 si 10 mg; ovale: 15 si 20 mg).

Olanzapine Mylan este un medicament "generic". Aceasta inseamna ca Olanzapine Mylan este asemanator cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), denumit Zyprexa. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se vedea documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Olanzapine Teva se utilizeaza pentru tratarea schizofreniei la adulti.

Citeste prospectul medicamentului  Olanzapine Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Olanzapine Teva este un medicament care contine substanta activa olanzapina.

Citeste prospectul medicamentului Zyprexa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Olanzapina este indicata pentru tratamentul schizofreniei. Olanzapina este efectiva in mentinerea ameliorarii clinice in cursul tratamentului de intretinere la pacientii care au manifestat raspuns clinic la tratamentul initial.

Compozitie calitativa si cantitativa: Fiecare tableta Zyprexa de 5 mg contine 5 mg de olanzapina. Fiecare tableta Zyprexa de 7,5 mg contine 7,5 mg de olanzapina. Fiecare tableta Zyprexa de 10 mg contine 10 mg de olanzapina.

Zypadhera este un medicament sub forma de pulbere si solvent din care se obtine o suspensie injectabila cu eliberare prelungita.

Acesta contine substanta activa olanzapina. "Eliberare prelungita" inseamna ca substanta activa este eliberata incet, pe parcursul mai multor saptamani, dupa ce a fost injectata.

Pentru ce se utilizeaza Zypadhera?

Olanzapine Glenmark se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie.

Olanzapine Glenmark este un medicament care contine substanta activa olanzapina. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare galbena (2,5, 5, 7,5, 10, 15 si 20 mg).

Olanzapine Glenmark este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Olanzapine Glenmark este asemanator cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), denumit Zyprexa.

Olanzapine Glenmark Europe se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie.

Citeste prospectul medicamentului  Olanzapine Glenmark Europe si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Olanzapine Glenmark Europe este un medicament care contine substanta activa olanzapina. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde orodispersabile, de culoare galbena (5, 10, 15 si 20 mg). Comprimatele orodispersabile sunt comprimate care se dizolva în gura.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Olazax este un medicament care contine substanta activa olanzapina. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de...
Olazax Disperzi se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie. Citeste prospectul medicamentului Olazax Disperzi si...