Calatorie, imunitate

Lista articolelor despre calatorie si imunitate pe AflaCum.ro

Articole despre calatorie si imunitate

Citeste cele mai noi articole despre calatorie si imunitate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre calatorie si imunitate, pe AflaCum.ro!

Calatoriile in strainatate sunt foarte distractive, insa implica si anumite riscuri, legate de sanatate, mai ales daca au loc in locuri cu boli rare si periculoase.

Iata cum va puteti intari imunitatea inainte de o calatorie:

Verificati-va fisa cu vaccinuri, pentru a vedea la ce boli sunteti deja imuni.

Vrei sa cresti imunitatea pe cale naturala sau, pur si simplu, cauti o explozie de energie atunci cand esti racit/a? In aceste situatii, iti recomandam consumul de ghimbir. Mai exact de bauturi pe baza de radacina de ghimbir. Iata 3 retete pe care nu trebuie sa le ratezi!

Bautura cu ghimbir si turmeric. Ingrediente:

- 4 cesti (200 g) de radacina de curcuma(turmeric), tocata in mare;

Trebuie sa pleci in concediu si n-ai cu cine sa lasi pisica? Daca da, pregateste-te sa o iei cu tine! Sigur, in primul rand te vei interesa daca viitoarea ta gazda primeste animale de companie! Odata ce ai confirmarea, vei incepe pregatirile pentru o calatorie dificila, dar necesara si, de ce nu, palpitanta.

Cum sa calatoresti cu pisica in masina. Pregatirea:

1. Strange proviziile necesare in masina. Este vorba despre consumabile pe care le vei folosi in masina si articole pe care le vei utiliza in pauzele de condus si la destinatie. Lista contine:

Imunitatea reprezinta rezistenta organismului fata de actiunea agentilor patogeni sau a produsilor toxici ai acestora. Sistemul imunitar este influentat, asadar, de factorii externi, de obiceiurile unei persoane, dar si de...grupa sanguina a acesteia!

Studiu. Cativa cercetarori americani au descoperit ca grupa sanguina influenteaza modul in care organismul este capabil sa produca interferon in timpul unei infectii virale, ce este direct legata de problemele sistemului imunitar. Interferonii sunt proteine secretate de celulele corpului ca raspuns la invazia virusului, la substante bacteriene si compusi chimici cu greutate moleculara mica.

Ce fel de imunitate ai in functie de grupa sanguina:

Evolutia sociala ar trebui sa aduca si evolutie fizica. Se intampla, insa, acest fenomen? Si da. Si nu. Exista schimbari pozitive, dar si unele nedorite. Despre acestea, in articolul de mai jos.

Schimbari dorite si nedorite ale organismului:

Pistrui in locul protectiei solara. Pistruii apar atunci cand o persoana petrece mult timp la soare, dar dispar atunci cand nu exista expunere masiva la ultraviolete, iar pielea poate sintetiza vitamina D. In prezent, pistruii sunt vazuti la mai multe persoane, indiferent de culoarea pielii si a parului lor. Vorbim mutatia geneteica ce i-a ajutat pe stramosii nostri sa traiasca in teritorii unde soarele aparea putin in timpul iernii si din belsug pe timp de vara. In zilele noastre, pistruii continua sa fie un scut impotriva razelor solare.

Sistemul imunitar este greu incercat in fiecare zi. Stresul, oboseala, starile de anxietate, alimentatia nesanatoasa sunt printre principalii vinovatii pentru scaderea imunitatii. In aceste conditii, in primul rand, trebuie sa incercam sa ne echilibram viata. In al doilea rand, exista metode de stimulare a imunitatii. Astazi, ti-o prezentam pe cea mai simpla: lovirea usoara a apei reci cu talpile.

Apa rece poate parea un dusman pentru persoanele cu imunitate scazuta, deoarece se poate crede ca acestea vor raci rapid. Nu e deloc asa! Sunt studii ce releva faptul ca persoanele care fac dusuri reci timp de cel putin doua minute pe zi sunt mai putin predispuse la raceli. Apa rece revigoreaza si stimuleaza pulsul cardiac. De aici, o mai buna circulatie a sangelui!

Sa revenim, asadar, la metoda noastra! De fapt, este medota doctorului Sergey Bubnovsky, specialist in terapie chineza la Universitatea din Moscova:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Primavara se curata via. Asta inseamna, in principal, taierea sa care va stimula productia de struguri in...
Orezul alb este mancarea de baza in multe tari, insa nu este la fel de sanatos ca...
Morcovul si ghimbirul sunt pline de nutrienti, vitamine, minerale si antioxidanti. Iata cum puteti obtine un suc...
Organizarea unei calatorii presupune mai multe aspecte, printre care se numara calcularea costului acesteia. Iata cum puteti...
Daca doriti sa mergeti in vacanta, in vizita la rude sau trebuie sa va deplasati in interes...
Usturoiul este un ingredient extrem de indragit, care ofera savoare preparatelor culinare si care detine proprietati benefice...