Carne tocata, mancare greceasca

Lista articolelor despre carne tocata si mancare greceasca pe AflaCum.ro

Articole despre carne tocata si mancare greceasca

Citeste cele mai noi articole despre carne tocata si mancare greceasca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne tocata si mancare greceasca, pe AflaCum.ro!

Pastitsio este o mancare greceasca cu carne tocata care seamana cu lasagna; diferenta este ca lasagna se face cu foi speciale in timp ce pastitsio se face cu macaroane sau cu penne.

Reteta poate parea putin mai complicata dar, urmarind instructiunile n-are cum sa nu iasa ceva special.

Pentru a prepara pastitsio aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

Iti plac mancarurile pe baza de carne tocata? Te-ai saturat de clasicele chiftele? Daca da, ai alternativa ideala: cuiburi cu cascaval! Se prepara rapid, sunt suculente si delicioase!

Cuiburi. Ingrediente:

- 800 grame de carne tocata (foloseste ce tip de carne tocata doresti – porc, pasare, vita);

Mancarea greceasca este preferata de oameni din intreaga lume, datorita faptului ca se prepara usor si rapid, din ingrediente proaspete si la indemana oricui. Iata 20 de mancaruri pe care trebuie sa le savurati in Grecia:  

1. Gyros este obtinut din carne ( de pui, miel sau porc) prajita pe o tepusa verticala, la foc direct, introdusa intr-o pita ( lipie groasa), impreuna cu sos tzatziki, felii de rosii, ceapa, salata verde si cartofi prajiti.

2. Souvlaki este similar cu gyros-ul, diferenta constand in prepararea carnii, la gratar, pe frigarui.

Aceasta reteta din Ardeal se obtine din straturi alternative de varza cu carne tocata si smantana.

Ingrediente:

- o varza miilocie,
- 750 g carne macra,
- o ceapa,
- 4 linguri de untura,
- o ceasca de smantana,
- sare, piper.

Cottage Pie este un fel de mancare foarte popular, specific Marii Britanii, pe baza de carne si cartofi.

Iata ce ai nevoie pentru a face Cottage Pie:

Ingredientele necesare sunt: