Dezinstalare, mcafee

Lista articolelor despre dezinstalare si mcafee pe AflaCum.ro

Articole despre dezinstalare si mcafee

Citeste cele mai noi articole despre dezinstalare si mcafee publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dezinstalare si mcafee, pe AflaCum.ro!

Este vital ca fiecare calculator sa aiba instalat cel putin un antivirus care sa-l protejeze de posibilele pericole ale internetului. La fel de important este ca antivirusul ales (fie el cumparat sau descarcat gratuit de pe internet) sa fie unul cat se poate de eficient.

Daca ai ales McAfee Security Scan, daca nu esti multumit de performanta sau daca doresti sa-l inlocuiesti cu un alt antivirus, afla imediat cum il poti dezinstala.

Pasi de urmat pentru dezinstalare:

In prezent, multi furnizori de software ofera programe antivirus gratuite, iar adeseori utilizatorilor le este greu sa aleaga unul potrivit, deoarece majoritatea ofera caracteristici complicate sau greu de inteles.

Multi furnizori de astfel de programe cer cumpararea serviciilor lor, dupa o anumita perioada de folosire a acestora.

Asadar, este bine sa luati in considerare urmatoarele lucruri, atunci cand evaluati programele antivirus gratuite:

Este vital ca fiecare calculator sa aiba instalat cel putin un antivirus care sa-l protejeze de posibilele pericole ale internetului.

La fel de important este ca antivirusul ales (fie el cumparat sau descarcat gratuit de pe internet) sa fie unul cat se poate de eficient.

Daca ai ales Avira Free Antivirus, daca nu esti multumit de performanta sa si daca doresti sa-l inlocuiesti cu un alt antivirus, afla imediat cum il poti dezinstala.

Daca sistemul de operare al calculatorului tau este Windows Vista si fie te-ai saturat de el, fie vrei sa instalezi alt tip de sistem de operare (mai nou si mai performant), dar nu stii cum sa-l dezinstalezi pe cel actual, vei afla imediat cum poti face acest lucru.

Asigura-te ca toate fisierele importante de pe calculator (poze, texte) sunt salvate pe spatii de stocare externe (memorii usb, cd-uri, dvd-uri, hard disk-uri externe).

Introdu cd-ul/dvd-ul de instalare al sistemului de operare pe care doresti sa-l instalezi, apoi da restart calculatorului (fara a scoate cd-ul/dvd-ul de instalare din el).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.