Dieta japoneza

Lista articolelor despre dieta japoneza pe AflaCum.ro

Articole despre dieta japoneza

Citeste cele mai noi articole despre dieta japoneza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dieta japoneza, pe AflaCum.ro!

Dieta - un cuvant foarte prezent pe buzele femeilor, mai ales dupa varsta de 30 ani. Inainte de a te gandi, insa, la o dieta, trebuie sa stii ca unele masuri de alimentatie dau roade, fara efecte secundare grave, iar altele sunt adevarate pericole pentru sanatate. Iar daca nu iti cunosti bine organismul, ai putea aplica o dieta care sa-ti produca mai mult rau decat bine. Asa ca fii atenta ce alegi!

Din fericire, exista si diete care se potrivesc oricui. Astazi, iti prezentam o astfel de dieta; o dieta cu origini japoneze pe baza de banane. Daca tii cont de sfaturile urmatoare, in 7 zile o sa te poti lauda ca ai dat jos 4 kilograme.

Dieta lui Hitoshi Watanabe:

Supranumita dieta tineretii fara batranete, dieta japoneza Okinawa reprezinta un stil de viata in Arhipeleagul Okinawa din Japonia.

Aici, speranta de viata a locuitorilor este in jur de 90 de ani, iar cei care ating suta isi pastreaza luciditatea, vigoarea si buna dispozitie, bucurandu-se in egala masura de viata cu cei tineri. Dieta Okinawa este atat un mod de viata, cat si o cura de slabire deoarece este sanatoasa si indiferent cine o urmeaza reuseste sa isi mentina greutatea normala.

Pentru a urma dieta Okinawa trebuie sa respecti cateva reguli de baza si anume:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.