EBRIETATE, bauturi alcoolice

Lista articolelor despre EBRIETATE si bauturi alcoolice pe AflaCum.ro

Articole despre EBRIETATE si bauturi alcoolice

Citeste cele mai noi articole despre EBRIETATE si bauturi alcoolice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre EBRIETATE si bauturi alcoolice, pe AflaCum.ro!

Bauturile alcoolice consumate in exces nu fac bine nimanui! Cu toate astea, sunt anumite situatii cand orice om exagereaza. Se intampla, de obicei, la petreceri, momente in care tentatiile sunt mari.

Daca vrei sa bei alcool toata noaptea fara a te imbata, afla ca exista o solutie.

Ai nevoie de:

Daca ai facut exces de alimente si/sau de alcool de sarbatori, s-ar putea sa te trezesti, a doua zi, cu probleme intestinale si ceva dureri de cap. Nu lasa disconfortul sa iti strice ziuaa! Azi, iti prezentam cateva metode de a te drege dupa o betie.

1. Bea multa apa. Licoarea fara de care nu putem supravietui e cea mai buna sursa de hidratare. Durerea de cap, mahmureala sunt efecte ale deshidratarii, asa ca nu ezita sa bei apa!

2. Ceai de lamaie cu miere. Un remediu pe care aproape orice om il foloseste macar o data in viata. Usor de baut, acest amestec te va ajuta sa recuperezi fluidele si zaharurile eliminate din cauza alcoolului. Foloseste miere, in niciun caz zahar! Bea acest amestec de cateva ori pe zi.

Acetaldehida este o substanta cancerigena, prezenta in stare naturala in bauturile alcoolice si in diferite alimente, cum ar fi bananele, iaurtul si in cele cu arome de fructe.

Iata cum puteti evita aceasta substanta:

Evitati bauturile alcoolice care va lasa o cantitate mare de acetaldehida in gura, cum ar fi : Calvados (bautura de mere frantuzeasca cu continut de 40% alcool), vinul cu 12,5 % alcool, lichiorurile tari sau chiar berea cu continut ridicat de alcool.   

In timp ce alimentele bogate in magneziu si vitamine din complexul B te ajuta sa scapi de migrene, exista si produse contraindicate pentru aceasta afectiune, cum sunt alcoolul sau cafeaua.

Pana sa ajungi la medicul de familie sau la un doctor specialist pentru un control amanuntit, vezi ce alimente sa eviti ca sa scapi de migrena.

produse bogate in grasimi (carne aromata, preparate picante, slanina etc)

Acesta este un subiect sensibil, mai ales daca gresiti in legatura cu presupunerea.

Sarcina este un subiect care trebuie tratat cu delicatete si cu tact. Iata niste modalitati prin care puteti sa intrebati o femeie daca este insarcinata, fara sa iscati situatii penibile:

Incercati sa nu o intrebati direct. Niciodata nu trebuie sa intrebati o femeie daca este insarcinata, chiar daca sarcina este vizibil avansata, deoarece femeile au diferite masuri si forme, iar faptul ca o femeie are burtica, nu inseamna ca este neaparat insarcinata. Exista posibilitatea sa fi fost gravida si sa fi pierdut sarcina sau poate ca este lauza si kilogramele in plus constituie un subiect sensibil. In orice caz, este bine sa va feriti de raspunsurile rastite, cauzate de propria naivitate. Nu este recomandat sa puneti intrebari de genul: „ Cand nasti?” sau „Esti insarcinata?”.