Ecran, iphone

Lista articolelor despre ecran si iphone pe AflaCum.ro

Articole despre ecran si iphone

Citeste cele mai noi articole despre ecran si iphone publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ecran si iphone, pe AflaCum.ro!

Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa).

Acesta face fiecare aplicatie usor de accesat. Daca va aranjati icoanele, in functie de frecventa utilizarii acestora, le veti putea folosi mai usor.

Iata cum puteti schimba icoanele de pe ecranul Home al unui iPhone:

Apple a anuntat pe 14 septembrie 2021 lansarea iPhone 13. Cel mai nou iPhone vine intr-o varietate de modele: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max. Fiecare model include o multime de functii noi, chiar si in comparatie cu iPhone 12. Iata care sunt diferentele dintre noul iPhone si modelele mai vechi.

Modele iPhone 13. iPhone 13 vine in aceeasi serie de modele precu, iPhone 12:

- iPhone 13 mini este evident cel mai mic model din aceasta gama - 13,2 cm lungime si 6,4 cm latime;

Ai probleme la incarcarea iPhone-ului? Este posibil ca in interiorul mufei de incarcare sa se fi acumulat praf si alte murdarii. Din aceasta cauza, incarcarea este afectata. De aceea, iti dam o mana de ajutor! Iata cum sa cureti simplu mufa(portul) telefonului.

Cum sa cureti mufa iPhone-ului. Inspecteaza mufa:

- scoate carcasa telefonului. Scoate mai intai husa, daca folosesti una, apoi ocupa-te de carcasa. O tehnica comuna este sa desfaci un colt al carcasei, astfel incat apoi sa poti desprinde si restul carcasei.

Navigarea pe aplicatia Apple Maps ar trebui sa ofere indicatii vocale la fiecare pas, inca de la bun inceput. In cazul in care optiunea este dezactivata, o poti reactiva foarte simplu. De asemenea poti modifica vocea, micsora sau mari nivelul volumului. Despre toate acestea, explicit in materialul de mai jos.

Cum sa obtii indicatii vocale pe Apple Maps. Activarea sunetului:

1. Deschide aplicatia. Ar trebui sa o gasesti pe unul dintre ecranele de pornire. Introdu destinatia si pregateste-te sa conduci.

Esti detinatorul unui iPhone si trimiti multe mesaje in fiecare zi? Daca da, probabil de multe ori, corectarea automata a textului(auto-correct) iti da mari batai de cap. Cand vrei sa scrii un cuvant, auto-correct-ul gandeste alt cuvant si astfel risti sa trimiti un mesaj care poate fi perceput in mod eronat sau care nu va fi inteles de catre persoana cu care comunici.

Pentru a evita neplacerea unui mesaj incoerent, ai putea opri auto-correct-ul pe iPhone sau chiar l-ai putea edita!

Cum sa opresti auto-correct-ul(corectarea automata) pe iPhone:

Apelul prin telefon ramane una dintre cele mai folosite metode de comunicare in societatea moderna. Introduci un numar de telefon in memorie, apoi suni, ori de cate ori doresti. Asta daca nu cumva persoana pe care vrei sa o apelezi ti-a blocat numarul de telefon! In aceasta situatie, nu il mai poti apela pe respectivul/a!

Android. Cum afli daca o persoana ti-a blocat numarul de telefon:

Daca ai un Android, nu e asa de simplu sa afli daca cineva ti-a blocat numarul. Nu exista nu mesaj de confirmare cu livrat in cazul mesajelor text. Tot ce iti ramane de facut este sa suni persoana respectiva. Daca te-a blocat, apelul va fi redirectionat catre mesageria vocala.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Detii un iPhone? Atunci, cu siguranta, vei dori sa poti descarca muzica de pe youtube in telefon,...
Autentificarea faciala reprezinta cel mai comod sistem de deblocare a telefonului mobil. Nu mai e necesara folosirea...
Iata ce trebuie sa faceti daca doriti sa trimiteti un mesaj voce pe iPhone sau iPad: Deschideti...
Iata ce trebuie sa faceti pentru a activa Dark Mode (modul intunecat) pe iPhone sau iPad: Metoda...
Clonarea telefoanelor de calitate a fost un proces intens si in 2017! Cele mai imitate mobile au...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...