Fonturi, locatie prestabilita

Lista articolelor despre fonturi si locatie prestabilita pe AflaCum.ro

Articole despre fonturi si locatie prestabilita

Citeste cele mai noi articole despre fonturi si locatie prestabilita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fonturi si locatie prestabilita, pe AflaCum.ro!

Exista doua tipuri de fonturi ce pot fi adaugate in Microsoft Word.

Primul poarta denumirea de TrueType si reprezinta cel mai comun tip de font, fiind usor de recunoscut de alte programe. Celalalalt tip, numit Monotype este mai mult mai complicat, deoarece necesita un design special pentru a fi creat si de aceea multe programe il recunosc mai greu.

Nu este greu sa adaugati fonturi noi in Microsoft Word. Puteti accesa site-ul Ultimate Font Download, in acest sens, care dispune de 6000 de fonturi. Exista, insa, sute de site-uri pe Internet de unde puteti descarca fonturi gratuit sau contra cost.

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista, de asemenea, posibilitatea de a alege un folder anume in care doriti sa salvati un document pentru prima oara. Puteti sari peste acest pas prin schimbarea locatiei prestabilite de salvare, dupa cum urmeaza:

Deschideti un document nou Word. Dati click pe icoana corespunzatoare de pe desktop sau folositi butonul Start, pentru a accesa meniul All Programs. Cand un document Word este deschis astfel ( nu prin dublu click pe un fisier .doc) aplicatia deschide in mod automat un document nou gol. Indiferent de modul de deschidere setarile modificate vor fi valabile in toate documentele Word.

Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu setarile de accesibilitate ale Apple, pot folosi fonturi mai mari, daca este nevoie.

Iata cum poate fi schimbata marimea fontului pe iPhone:

Metoda 1: Folosind iOS 8

Poate ai observat ca in materie de fonturi, word-ul sau wordpad-ul nu dispun de o varietate foarte mare. De aceea, daca te-ai saturat de fonturile tipice oferite de editoarele de texte si vrei sa adaugi altele mai originale, mai placute sau mai interesante, afla ca poti face acest lucru foarte usor in Windows (XP, Vista, 7 sau 8).

Cauta si alege fonturile care iti plac si pe care ti le doresti. Noi recomandam www.dafont.com sau www.1001freefonts.com. Sunt gratuite, ai de unde alege si sunt doar la un click departe!

Fa un folder nou, denumit "Fonturi" pe desktop.

In cazul in care esti un iubitor al caligrafiei si al numeroaselor tipuri de fonturi ce se gasesc pe internet, dar nu stii cum poti faci ca aceste fonturi sa se gaseasca in calculatorul si editoarele tale de texte, citeste pasii urmatori si afla cum.

Cauta si alege fonturile care iti plac si pe care ti le doresti. Noi recomandam www.dafont.com sau www.1001freefonts.com. Sunt gratuite, ai de unde alege si sunt doar la un click departe!

Fa un folder nou, denumit "Fonturi" pe desktop.