Iepure, sos

Lista articolelor despre iepure si sos pe AflaCum.ro

Articole despre iepure si sos

Citeste cele mai noi articole despre iepure si sos publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iepure si sos, pe AflaCum.ro!

Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care poate fi asezonata cu legume, cu masline, dar si cu sos de smantana.

Daca va plac sosurile albe, iata cum puteti prepara friptura de iepure cu smantana in cativa pasi simpli.

Ingrediente:

Daca esti crescator de animale, stii foarte bine cum se sacrifica un iepure. De asemenea, credem ca stii si cum se jupoaie dupa sacrificare, astfel incat sa devina bun pentru gatit. Daca esti incepator, trebuie sa stii ca aceasta activitate necesita atentie, dexteritate si respect fata de animal.

Cum sa jupoi un iepure. Ai nevoie de:

- un cutit bine ascutit;

Iepurele tau dragalas merita o dieta sanatoasa si echilibrata, care sa includa un amestec de fan, pelete si ocazional verdeata. O astfel de hranire il va mentine sanatos pe toata durata vietii. Trebuie sa stii ca iepurii au sisteme digestive sensibile, iar o dieta bogata in fibre, cu pelete si fan ajuta la o digestie sanatoasa.

Cum sa hranesti iepurele cu verdeata. Lista de verdeturi potrivite:

- verdeata de sfecla;

Ai gatit vreodata carne de iepure? Daca nu, credem ca e cazul sa o faci! Nu stii ce pierzi, daca nu incerci! Azi, ti-am pregatit o reteta speciala. Ne referim la iepure pregatit la cuptor in sos de smantana!

Iepure la cuptor. Ingrediente pentru iepure:

- 2,5 kilograme de carne de iepure;

Iepurii sunt animale dragute, care pot deveni, cu usurinta, de companie! Sunt micuti, asa ca pot creste, fara mari probleme, in apartamente! Totusi, trebuie sa aplici cateva reguli pentru a te asigura ca iepurele tau ramane in siguranta si nu distruge prin casa! 

Actiuni pentru protectia iepurelui

1. Afla daca ai voie sa cresti un iepure in apartament. Daca stai cu chirie, intreaba proprietarul daca e de acord sa te lase sa cresti un iepure. 

Vanatul are o carne cu fibra puternica. Asa ca pentru a gati bine o astfel de carne, nu e suficienta prelucrarea termica. E necesarea si marinarea sau fezandarea(vanat cu pene). Astazi, iti prezentam o reteta spectaculoasa din aceasta zona: iepure marinat in vin, la tava.

Ingrediente pentru marinata:

- un  litru de vin rosu, sec;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sosurile enchilada vegetariene sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate in timpul postului, alaturi de diferite...
In loc de ketch-up sau mustar poti prepara in propria bucatarie un sos picant de rosii obtinute...
Daca ai preparat pana acum legume in stil grecesc, incearca si o reteta cu vinete portugheze. Ingrediente:-...
Vinetele cu branza la cuptor pot fi servite la dejun sau la cina, ca aperitiv. Ingrediente: -...
O reteta cu legume diverse foarte apetisanta sunt vinetele impanate Ingrediente: - 6 vinete potrivite, - 4...
Desi au o consistenta mai putin placuta, atunci cand stii sa le prepari ca la carte, bamele...