Jeleu, gelatina

Lista articolelor despre jeleu si gelatina pe AflaCum.ro

Articole despre jeleu si gelatina

Citeste cele mai noi articole despre jeleu si gelatina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre jeleu si gelatina, pe AflaCum.ro!

Pentru ca jeleul sa se inchege, este nevoie sa se introduca in compozitie mai multe foi de gelatina.

Ingrediente:

120 grame zahar,
8 foi gelatina,
o lingura cacao.

Citeste prospectul medicamentului  Gelaspon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru oprirea sangerarii si tamponare in marea si mica chirurgie, urologie, neurochirurgie, obstetrica si ginecologie, stomatologie si in interventiile chirurgicale din celelalte discipline medicale.

Substanta activa: Gelatina (burete de gelatina resorbabil)

Jeleul de fructe este un desert delicios apreciat atat de catre copii, cat si de catre adulti.

Ingrediente:

½ litru vin alb,
250 grame zahar,
zeama si coaja de la doua portocale mijlocii,
8 foi de gelatina,
o portocala pentru garnitura.

Jeleul cu rom este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.

Deci, daca doresti ceva dulce si gustos de sarbatori, nu ezita sa incerci acest desert.

Ingrediente:

Jeleul de cacao este un desert usor de preparat folosit adeseori la prajituri si torturi.

Ingrediente:

un litru lapte,
150 grame zahar,
8 foi de gelatina,
2 linguri de cacao.

Aspicul se prinde mai repede daca in supa de carne si oase adaugati si foi de gelatina.

Ingrediente:

- 4 pahare cu zeama de carne,
- 14 foi de gelatina,
- 10 boabe piper,
- 2 foi de dafin,
- 2 cuisoare,
- ¼ ceasca de otet,
- 2 albusuri,
- coji de oua.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa