Loc de munca, interviuri

Lista articolelor despre loc de munca si interviuri pe AflaCum.ro

Articole despre loc de munca si interviuri

Citeste cele mai noi articole despre loc de munca si interviuri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre loc de munca si interviuri, pe AflaCum.ro!

Multe persoane isi cauta un loc de munca nou, in timp ce sunt inca angajati, deoarece doresc sa aiba o anumite stabilitate, inainte de a-si da demisia.

Daca doriti sa faceti acest lucru, trebuie sa fiti foarte atenti ca seful actual sa nu va afle intentiile.

Iata cum puteti tine secret fata de sef faptul ca va cautati un alt loc de munca:

Un interviu de angajare serios se va termina, intotdeauna, cu un moment care iti poate mari sau scadea sansele de angajare. Potentialul angajator te va intreba daca ai nelamuriri si intrebari, iar reactia ta trebuie sa fie spontana si, in acelasi timp, corecta. Astazi, te ajutam sa formulezi trei intrebari esentiale pentru viitorul tau in respectiva companie.

1. Intreaba despre cultura organizationala a companiei. Cultura organizationala reprezinta atmosfera emotionala din cadrul unei companii. Aceasta permite, practic, colaborarea eficienta dintre angajati. Atmosfera emotionala include reguli de comportament si de comunicare, activitati, motivatie, valori si multe altele. Cerand detalii despre cultura organizationala a companiei in care vrei sa activezi, vei intelege mai bine mediul de lucru din respectiva companie.

2. Cum arata o zi normala din viata unui angajat? Este esential sa stii cum va arata activitatea ta cotidiana, ce responsabilitati urmeaza sa ai. Daca pui aceasta intrebare angajatorului, poti obtine o imagine clara a viitorului loc de munca. In plus, angajatorul va constientiza ca esti cu adevarat interesat/a de job-ul respectiv, iar asta iti mareste considerabil sansele de angajare.

E greu de crezut ca ar putea exista vreo persoana al carei optimism sa nu se epuizeze vreodata si care sa fie mereu entuziasmata de ceea ce face.

Sunt momente in care te simti coplesit, in care impulsul de a face ceva lipseste, la fel si optimismul si motivatia.

Pierderea  motivatiei te poate afecta si la locul de munca dar si in modul in care te percepi pe tine.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.