Serviciu

Lista articolelor despre serviciu pe AflaCum.ro

Articole despre serviciu

Citeste cele mai noi articole despre serviciu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre serviciu, pe AflaCum.ro!

Munca nu e usoara, dar e necesara si, in cantitati echilibrate, sanatoasa. Oamenii muncesc , cu mici exceptii. Acest motor social le asigura traiul si, poate cel mai important, le creeaza o rutina, mecanismul prin care se simt utili in societate.

Munca nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni. Este activitatea principala intr-o societate evolutiva. Cand devin oamenii nemultumiti de munca? Simplu. Atunci cand muncesc ineficient, mult si/sau in domenii nepotrivite. Evident, sunt la fel de frustrati, daca remuneratia nu satisface nevoile unei vieti decente.

Asadar pentru a te simti bine la locul de munca, e necesar:

Multe persoane isi cauta un loc de munca nou, in timp ce sunt inca angajati, deoarece doresc sa aiba o anumite stabilitate, inainte de a-si da demisia.

Daca doriti sa faceti acest lucru, trebuie sa fiti foarte atenti ca seful actual sa nu va afle intentiile.

Iata cum puteti tine secret fata de sef faptul ca va cautati un alt loc de munca:

Locurile de munca sedentare, care implica pozitia asezata in fata unui computer, timp de 5 zile pe saptamana  nu sunt numai obositoare, ci pot fi chiar periculoase pentru sanatate, cauzand boli cum ar fi obezitatea, colesterolul ridicat, boli de inima si chiar cancer.

Din fericire exista o serie de masuri ce pot fi luate, pentr a arde calorii la serviciu. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Discutati despre afaceri din mers. Daca este posibil tineti sedintele in aer liber, in timp ce va plimbati. Asfel, veti arde calorii fara sa va neglijati serviciul.

Potrivit psihologilor, locul de munca reprezinta principalul factor de stres a multor persoane, procentul celor afectati de acest lucru crescand alarmant de repede, de la un an la altul.

Stresul poate provoca boli grave si duce la scaderea sperantei de viata.

Iata cum puteti elimina stresul de la locul de munca:

Multe persoane se simt impovarate de circumstantele zilnice ale vietii personale.

Acestea pot fi provocate de multi factori, cum ar fi stresul la locul de munca, unde multi oameni isi petrec majoritatea timpului. Conform specialistilor, stresul poate duce la extenuarea indivizilor, stare ce rezulta dintr-un stres excesiv, luand forma unei extenuari fizice si psihice, care poate avea rezultate devastatoare.

Iata cum puteti recunoaste semnele extenuarii: