Medicament anticanceros, imatinib

Lista articolelor despre medicament anticanceros si imatinib pe AflaCum.ro

Articole despre medicament anticanceros si imatinib

Citeste cele mai noi articole despre medicament anticanceros si imatinib publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre medicament anticanceros si imatinib, pe AflaCum.ro!

Imatinib Accord este un medicament anticanceros care contine substanta activa imatinib.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Imatinib Accord. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Imatinib Accord.

Pentru informatii practice privind utilizarea Imatinib Accord, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Imatinib Actavis este un medicament anticanceros care contine substanta activa imatinib.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Imatinib Actavis. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Imatinib Actavis.

Pentru informatii practice privind utilizarea Imatinib Actavis, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Imatinib Teva este un medicament împotriva cancerului. Se utilizeaza la copii pentru tratarea leucemiei mieloide cronice (LMC).

Ce este Imatinib Teva?

Imatinib Teva este un medicament care contine substanta activa imatinib. Este disponibil sub forma de capsule (100 si 400 mg) si comprimate (100 si 400 mg).

Citeste prospectul medicamentului Xtandi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Xtandi este un medicament anticanceros care contine substanta activa enzalutamida.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Xtandi. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea sa în Uniunea Europeana (UE) si conditiile sale de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Xtandi.

Erivedge este un medicament anticanceros care contine substanta activa vismodegib.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Erivedge. Documentul explica modul în care agentia a evaluat medicamentul, pentru a recomanda autorizarea în Uniunea Europeana (UE) si conditiile de utilizare. Scopul documentului nu este sa ofere recomandari practice referitoare la utilizarea Erivedge.

Pentru informatii practice privind utilizarea Erivedge, pacientii trebuie sa citeasca prospectul sau sa se adreseze medicului sau farmacistului.

Ecansya este un medicament anticanceros.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Capecitabine Krka. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Capecitabine Krka.

Ce este Ecansya?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa