Olanzapina, schizofrenie

Lista articolelor despre olanzapina si schizofrenie pe AflaCum.ro

Articole despre olanzapina si schizofrenie

Citeste cele mai noi articole despre olanzapina si schizofrenie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre olanzapina si schizofrenie, pe AflaCum.ro!

Olanzapine Glenmark Europe se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie.

Citeste prospectul medicamentului  Olanzapine Glenmark Europe si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Olanzapine Glenmark Europe este un medicament care contine substanta activa olanzapina. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde orodispersabile, de culoare galbena (5, 10, 15 si 20 mg). Comprimatele orodispersabile sunt comprimate care se dizolva în gura.

Olanzapine Mylan este un medicament care contine substanta activa olanzapina.

Este disponibil sub forma de comprimate albe (rotunde: 2,5, 5, 7,5 si 10 mg; ovale: 15 si 20 mg).

Olanzapine Mylan este un medicament "generic". Aceasta inseamna ca Olanzapine Mylan este asemanator cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), denumit Zyprexa. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se vedea documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Olanzapine Neopharma se utilizeaza pentru tratarea schizofreniei.

Citeste prospectul medicamentului  Olanzapine Neopharma si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Aceasta este o boala psihica ce cuprinde mai multe simptome, inclusiv gandire si vorbire dezorganizata, halucinatii (a auzi sau a vedea lucruri care nu sunt prezente), suspiciune si delir (convingeri eronate). De asemenea, Olanzapine Neopharma este eficace pentru mentinerea ameliorarii la pacientii care au raspuns la tratamentul initial.

Olazax este un medicament care contine substanta activa olanzapina.

Este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare galbena (5, 7,5, 10, 15 si 20 mg).

Olazax este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Olazax este asemanator cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), denumit Zyprexa.

Olazax Disperzi se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie.

Citeste prospectul medicamentului  Olazax Disperzi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Olazax Disperzi este un medicament care contine substanta activa olanzapina. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde orodispersabile, de culoare galbena (5, 7,5, 10, 15 si 20 mg). Comprimatele orodispersabile sunt comprimate care se dizolva in gura.

Solilocvia reprezinta boala vorbitului de unul singur. O tendinta spre monolog sau, mai concret, discutia individului cu sinele. Desi, din punct de vedere psihiatric, solilocvia e considerata o afectiune, unii specialisti considera ca a vorbi de unul singur sta in firea noastra, deci reprezinta o stare de normalitate, pana la un punct.

Nu exista om care n-a vorbit, macar o data in viata, cu sinele sau cu animalul sau de companie. Daca un astfel de monolog se intampla in intimitate, nu e bai. Problemele apar atunci cand te afli in societate. Exista riscul major sa primesti o eticheta de nebun din partea oamenilor. Sigur ca amprenta poate fi eronata. Daca vorbesti singur in soapta, toci marunt din buze si iti vezi de drumul tau, fara tulburari grave de comportament, atunci nu esti sarit de pe fix. Mintea doar incearca sa rezolve anumite situatii sa te impinga catre deciziile cele mai bune. Implicarea, uneori, e atat de mare incat pierzi contactul cu realitatea si in felul acesta ajungi sa scapi cuvinte cu voce tare, fara sa constientizezi fenomenul. In plus, cand vorbesti de unul singur, diminuezi intensitatea emotionala care te ingreuneaza cateodata mai mult decat poti suporta.

De altfel, multi copii vorbesc, la un moment dat, singuri. Asta nu inseamna ca sunt anormali. Din contra, monologul ii ajuta sa se adapteze mai usor lumii adultilor, sa-si dezvolte imaginatia si sa se exprime.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Trifluoperazin, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: In...
Citeste prospectul medicamentului Trifluoperazin, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Seroquel XR 200 mg si 300 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este...
Citeste prospectul medicamentului Mirenil Reard, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Mirenil, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: In...
Citeste prospectul medicamentului Mirenil, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: In...