Otet mere, remedii

Lista articolelor despre otet mere si remedii pe AflaCum.ro

Articole despre otet mere si remedii

Citeste cele mai noi articole despre otet mere si remedii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre otet mere si remedii, pe AflaCum.ro!

Bursita este inflamatia bursei, cauzata de uzaj repetitiv, trauma, infectie sau boli inflamatorii.

Bursa este un sac cu lichid, care protejeaza capetele articulare ale oaselor si se suprapune muschilor sau intre oase si tendoane sau piele. Aceasta boala poate afecta articulatiile de la umar, cot, sold, genunchi sau de la baza degetului mare, avand forma cronica sau acuta si fiind cauzata de accidentari, boli sistemice cronice si boli inflamatorii, precum artrita reumatoida sau guta.

Simptomele bursite includ: durere, rigiditate, inflamatii, roseata si dificultate in folosirea articulatiei afectate. Oricine poate fi afectat de aceasta boala, insa factorii de risc principali sunt inaintarea in varsta si practicarea unei meserii sau a unui hobby, ce implica multa miscare sau pune presiune pe anumite burse.

In sezonul rece racelile rebele ne dau batai de cap, iar una dintre probleme este nasul infundat.

Daca vrei sa scapi rapid de noptile nedormite, este recomandat sa recurgi la cateva remedii pentru desfundarea nasului.

Bea lichide multe. O supa de pui calda si ceaiuri de plante cu lamaie sunt intotdeauna de folos daca racelile de sezon nu iti dau pace. Poti incerca ceai de ghimbir, de cimbrisor sau de musetel ca sa iti decongestionezi caile nazale.

Picura in apa de baie ulei de pin. Uleiurile volatile de pin, de eucalipt sau de brad au un rol important in desfundarea nasului. Atunci cand faci baie, picura in
cada 2-3 picaturi de ulei de pin si respiratia va reveni.

Foloseste sare de mare. De asemenea, sarea de mare aspirata pe nas este un remediu eficient pentru cei care vor sa scape de gripa fara sa recurga la medicamente.

Bea apa cu otet de mere. Consuma zilnic 4 pahare de apa cu 2 lingurile de otet de mere.

Foloseste ulei de mustar ca si decongestionant nazal.

Mananca citrice. Portocalele, mandarinele si grapefruit-ul sunt indicate iarna deoarece vitamina C intareste sistemul imunitar.

Mesteca frunze de busuioc. In fiecare dimineata si seara mesteca frunze de busuioc pe stomacul gol si inainte de culcare.

Otetul de mere este un ingredient nelipsit din casele gospodinelor, mai ales cand acestea pregatesc conserve pentru iarna, marinade sau salate. De obicei, preferam otetul din comert, fiind varianta mai comoda. Mai sanatos, insa, ar fi sa prepari un otet de mere chiar in bucataria ta. Iata o reteta pe care cu siguranta o vei incerca.

Otet de mere. Ingrediente:

- 2 kg de mere curatate(alege soiul);

Otetul de mere este un ingredient nelipsit din casele gospodinelor, mai ales cand acestea pregatesc conserve pentru iarna, marinade sau salate. De obicei, preferam otetul din comert, fiind varianta mai comoda. Mai sanatos, insa, ar fi sa prepari un otet de mere chiar in bucataria ta. Iata o reteta de otet de mere asa cum se facea pe timpuri. Enjoy!

Otet de mere. Ingrediente pentru un borcan de 3 litri:

- 2 kilograme de mere fara cotoare;

Traim intr-o lume destul de nesanatoasa, deoarece majoritatea oamenilor mananca multe alimente procesate si prajite, care contin cantitati mari zahar si de sare. Aceste obiceiuri nesanatoase pot cauza obezitate, care impreuna cu consumul excesiv de alimente si alcool, duc la incarcarea si suprasolicitarea ficatului.

Iata o serie de alimente care curata ficatul in mod natural si care au rol de remedii pentru ficat:

1. Usturoiul activeaza enzimele din ficat, care pastreaza acest organ sanatos si echilibrat. Chiar si o mica cantitatea de usturoi poate curata ficatul, datorita continutului ridicat de alicina si selenium, 2 compusi naturali care purifica ficatul. Totodata, usturoiul mai contine vitamina B6, cu efect antiinflamator si aminoacizi, care relaxeaza vasele de sange.

Dentitia se refera la procesul in care unui copil incep sa ii apara dintii prin gingii. Acesti dinti sunt adesea cunoscuti ca „dinti de lapte” sau „dinti de copii” si de obicei apar in perechi.

In general, dentitia incepe intre 6 si 8 luni si poate dura pana la varsta de 2 ani. Pentru unii copii, dentitia nu poate provoca nici o problema, insa poate crea disconfort si durere pentru multi.

Unele semne si simptome de eruptie a dintilor sunt gingiile inflamate si dureroase, febra usoara, nervozitate, tulburari de somn, plans, tendinta de a musca lucruri, obrajii rosii, dureri de urechi si diaree usoara. Unii copii pot refuza sa manance sa sa suga. Copiii pot fi dificili in perioada dentitiei dar acest lucru poate fi usurat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Miros de picior sau picioare mirositoare, este cunoscut sub denumirea de bromhidrosis si poate fi foarte jenant...
Congestia nazala in termeni simpli este cunoscuta ca „nas infundat”. Acest lucru se intampla atunci cand se...
O femeie este considerata infertila daca nu poate concepe un copil, dupa ce a incercat un an...
Din pacate, din ce in ce mai multi oameni sunt diagnosticati cu cancer, pe zi ce trece. ...
Picioarele reci sunt comune in cazul persoanelor care nu au o circulatie periferica normala, insa pot semnala...
Intepaturile de albina sau de viespe sunt foarte neplacute si dureroase, fiind frecvente in sezonul cald, cand...