Pandispan, decorare acadele

Lista articolelor despre pandispan si decorare acadele pe AflaCum.ro

Articole despre pandispan si decorare acadele

Citeste cele mai noi articole despre pandispan si decorare acadele publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pandispan si decorare acadele, pe AflaCum.ro!

Acadelele din pandispan sunt o modalitate grozava de a consuma prajituri, fara a modifica retetele acestora, iar datorita dimensiunilor reduse pot fi consumate de catre copii si adulti, indiferent de ocazie.   

Ingrediente (pentru 48 de acadele din pandispan)
• Un pandispan cu vanilie
• 1/2 cana de crema de branza
• 700 g de ciocolata alba
• 1/2 cana de bombonele multicolore pentru ornat

Prepararea amestecului din pandispan

Preparati pandispanul, avand grija sa folositi cantitatile potrivite si temperatura corespunzatoare de coacere.

Pandispanul clasic se face, de obicei, din faina, ou si zahar. Azi, iti vom prezenta, insa, o retata aparte: pandispan japonez! Ar eingrediente mai multe si iese foarte fin si moderat de dulce, daca-l prepari cum trebuie!

Pandispan japonez. Ingrediente:

- 50 militri de ulei;

Astazi, iti prezentam o prajitura aromata si pufoasa, pe care o poti prepara la orice ocazie. Reteta nu e deloc dificila, iar gustul este garantat, chiar si in cazul celor mai mofturoase persoane. Ne referim la pandispan cu nuca.

Ingrediente:

- 8 oua;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.