Pasca, pasca branza

Lista articolelor despre pasca si pasca branza pe AflaCum.ro

Articole despre pasca si pasca branza

Citeste cele mai noi articole despre pasca si pasca branza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pasca si pasca branza, pe AflaCum.ro!

Daca de Paste iti doresti sa testezi un desert aromat, fara aluat de cozonac, iti propunem sa incerci pasca cu branza de vaci.

Ingrediente:

- 5 oua
- 200 g zahar
- 1 kg branza de vaci
- 150 g stafide
- 4 plicuri zahar vanilat
- coaja de la o lamaie
- 2 linguri rase de faina
- o lingura rasa de gris
- un galbenus.

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

Mai jos aveti ingredientele necesare si pasii prin care sa preparati aceasta delicioasa reteta de Pasca cu branza dulce si stafide!

Ingrediente pentru aluat:
- 550 g faina
- 120 ml lapte caldut
- 120 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata sau 25 g de drojdie normala
- 200 g zahar
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1/2 sticluta esenta roma

Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant.

Acest preparat culinar este ideal pentru masa festiva de Paste. In aceasta reteta branza dulce este inlocuita cu branza iute, de oaie. Pentru aluat se folosesc aceleasi ingrediente ca la cozonacii traditionali de casa.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca cu branza de oi:

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Acest desert festiv si aromat se pregateste cu aluat de cozonac si umplutura de branza dulce la care se adauga cateva arome care imbogatesc gustul preparatului finit.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca aromata cu branza de vaci:

O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si lapte.

Pentru acest preparat dulce se face maiaua la fel ca la cozonac.

Pasca cu gris si lapte poate fi preparata de Paste, dar si in alte momente din an. Umpluta cu gris, lapte si alte ingrediente aromate (vanilie si stafide), acest desert poate fi consumat chiar si la cina.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara delicioasa pasca cu gris si lapte.

Ideala pentru cei mici, dar si pentru adulti, pasca cu orez la cuptor este un dulce consistent care poate fi servit la orice ora.

Aceasta reteta poate fi preparata de Inviere de catre cei care vor sa se bucure de un preparat de Paste inedit.

Pasca cu orez este umpluta cu arome si mirodenii, cum sunt:

- 4 cesti cu lapte,

- 250 grame orez,

- 4 linguri de zahar,

- 3 oua,

- zahar vanilat bourbon,

- 25 grame stafide,

- arome: coaja rasa de lamaie sau portocala

- un praf de sare.

Afla ce ingrediente se folosesc pentru aluat si modul de preparare pentru pasca cu orez la cuptor citind reteta integrala pe Myswets.ro.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana. Aceasta pasca se umple cu...
O reteta atipica de Paste este pasca cu orez care este considerata o alternativa pentru pasca cu...