Paste 2017, retete prajituri

Lista articolelor despre paste 2017 si retete prajituri pe AflaCum.ro

Articole despre paste 2017 si retete prajituri

Citeste cele mai noi articole despre paste 2017 si retete prajituri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre paste 2017 si retete prajituri, pe AflaCum.ro!

Prajitura cu branza si dovleac este atat de buna incat va fi savurata chiar si de cei care nu se prea omoara cu consumul de dovleac. Iata reteta simpla pe care nu ai cum s-o ratezi!

Prajitura cu branza si dovleac.Ingrediente:

- 450 grame de branza de vaci;

Prajitura cu mere si biscuiti este o adevarata delicatesa. Daca nu ai preparat-o inca, nu stii ce ai pierdut! Mai jos ai ingredientele si modul de preparare ;)

Blat:

- un cub de margarina(1/5 dintr-un pachet de margarina de 250 grame);

Toti crestinii ortodocsi sarbatoresc sfinta si luminata sarbatoare a invierii Domnului Iisus Hristos. Traditiile pascale sunt frumoase si foarte interesante. Iata cateva dintre ele.

Conform traditiei, in Sambata Mare in fiecare casa se fac ultimele pregatiri. Gospodinele pregatesc miel si pasca de branza, vopsesc ouale. Pana duminica dimineata nu se mananca de dulce, nu se bea alcool, nu se face galagie, nu se rade tare si nu se injura. In aceasta noapte, romanii se roaga si cugeta asupra semnificatiei Pastelui/

In noaptea Invierii, se spune ca nu e bine sa te culci, deoarece ai putea sa ratezi fericirea de la Dumnezeu. Inainte de a merge la slujba Invierii, credinciosii aranjeaza masa, dar nu stau in jurul acesteia.

Prajitura Alba ca Zapada este un desert pe care multi romani il pregatesc in perioadele de sarbatoare. E o prajitura delicioasa, cu un aspect minunat, care va fi pe placul tuturor celor prezenti la masa.

Ingrediente foi:

– 10 linguri de lapte;

Colaceii cu unt si scortisoara pot reprezenta un desert minunat in orice moment al anului. De asemenea, vor crea un cadru special in zilele de sarbatoare, cand intreaga familie se aduna in jurul mesei.

Ingrediente aluat:

- un kilogram de faina tip 000;

Ciorba de ied a la grec este considerata de catre maestrii bucatari una dintre cele mai bune ciorbe pregatite din acest tip de carne. Daca doresti, poti schimba carnea cu cea de miel. Va iesi la fel de gustoasa!

Ingrediente:

- capul, gatul si o pulpa superioara ied;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prajitura Oreo Lava Cake sau Vulcan de Ciocolata este irezistibila, datorita exteriorului de blat pufos si a...
Dovleacul poate fi consumat pe intreaga durata a sezonului rece, deoarece se recolteaza toamna, dar poate fi...
Prajitura Morena este delicioasa, eleganta si relativ usor de facut(doua ore). Merge atat la ocazii speciale, cat...
Orice prajitura pe baza de capsuni este minunata. Cu atat mai mult un tort care iti poate...
Prajitura Tosca se face relativ usor, chiar daca, in aparenta, pare dificil de preparat. E un desert...
Prajitura(tortul) Zidarul Betiv se numeste asa dintr-un simplu motiv: se face pe baza de rom! Are un...