Piftie

Lista articolelor despre piftie pe AflaCum.ro

Articole despre piftie

Citeste cele mai noi articole despre piftie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre piftie, pe AflaCum.ro!

Piftia sau racitura, asa cum este numita in anumite zone ale Romaniei, reprezinta un preparat foarte popular, care se regaseste pe mesele oamenilor mai ales in perioadele de sarbatoare. Deliciul poate fi preparat din aproape orice carne, de la cea de porc, la cocos, peste si pana la vita! Azi iti vom prezenta o reteta minunata care are la baza rasolul de vita.

Cum sa faci piftie din rasol de vita. Ingrediente:

- 2,5 kiglograme de rasol de vita;

Masa de Paste trebuie sa fie bogata si frumos aranjata! Pe langa bucatele minunate pe baza de miel si cozonacii pufosi, pe care suntem convinsi ca le vei pregati cu pricepere, iti recomandam, azi, o reteta aparte, care sa intregeasca tabloul de sarbatoare! Este vorba despre piftie in...coaja de oua! Nu. Nu e  o gluma. Daca ti-am trezit interesul, citeste reteta de mai jos!

Piftie in coaja de ou. Ingrediente pentru piftie:

- un piept de pui;

Piftia sau racitura de crap face parte din categoria antreurilor reci care se prepara in special iarna. Preparat traditional in Polonia, aspicul de peste este pregatit cu ocazia meselor festive (de Craciun si de Paste).

Iata cum se prepara la noi piftia de crap.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.